Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak kupować na Allegro? |
Chcę kupić kilka przedmiotów u tego samego sprzedawcy aby w jednej paczce mi przysłał ale system zmusza mnie abym każdy przedmiot zamawiał w oddzielnej przesyłce. Kiedyś tak nie było.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak kupować na Allegro? |
Spróbuj dodać wszystko do koszyka a potem zapłacić?
|
|
zawsze tak było... tylko płacisz raz za wszystko (lub wybierasz formę przesyłki za pobraniem)
|
|
dodaję do koszyka i klikam kontynuuj a wyskakuję mi od razu opłata.
|
|
zadzwon !
|
|
do kogo mam zadzwonić?
|
|
Możesz pozamawiać wszystko oddzielnie, a później napisz maila do sprzedawcy, żeby wszystko wysłał za razem, koszty wysyłki mogą być trochę wyższe
|
|
Chyba tak zrobię.
|
|
joo
|
|
Częstą praktyką sprzedających jest ukrywanie części ceny w kosztach wysyłki. Zdarza się to najczęściej w przypadku drobnych, tanich przedmiotów. Jeśli w aukcji nie ma wzmianki o tym, że bez względu na ilość zakupionych przedmiotów za wysyłke płacisz tylko raz, to najlepiej zajrzyj w zakładkę \"Dostawa i płatność\". Jeśli sprzedający wystawia cenę za wysyłkę kolejnej sztuki, to już wiadomo na czym kręci lody :) ![]()
|
|
Sorry ale nie określiłeś co ty chcesz kupić , bo nie które przedmioty nie da się wysłać jedną paczką z powodu na wielkość wagę itd. a po drugie nie kupuj na allegro bo później marudzenie na forum tak jak ostatnią ktoś tu pisał ...
|
|
Już rozszyfrowałem. Po dodaniu do koszyka przez krótki moment z lewej strony ukazuje się możliwość dalszych zakupów u tego samego sprzedawcy (podświetla się jego nick) i trzeba tam klknąć. Dzięki wszystkim za chęć pomocy. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
ja tam wole kupować ziemniaki w tradycyjny sposób a nie przez allegro w dodatku w pudełku po butach..
|
|
Wystarczy znać swoje prawa i zakupy na allegro przestają być ryzykowne ;) moja odpowiedź tyczy sie tych ziemniaków w pudełku po butach ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |