Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupie olej LNINANY ? |
... chodzi mi o konkretny sklep gdzie na pewno mozna go kupic. Dziekuje za informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupie olej LNINANY ? |
galeria stokrotka
|
|
\"Olej\" market. Olej i inne naturalne produkty znajdziesz u \"Pana Przyprawki\", Małachowskiego 4. Nie będę podawał nazwy sklepu, bo zaraz ktoś zablokuje, lub usunie post, a trzeba wspierać lokalną inicjatywę.
|
|
w aptece budwigowy
|
|
... GDZIE DOKLADNIE ZJADUJE SIE TEN SKLEP ?
|
|
Można go kupić również w sklepie warzywnym na Starym Rynku obok Ratusza. Kwiaciarka
|
|
Najlepszy jest olej lniany budwigowy, a najtanszy w aptece na gorce przy kosciele Sw. Krzyza.
|
|
Jeżeli olej lniany ma mieć zachowane swoje najcenniejsze właściwości zdrowotne powinno się kupować tam, gdzie jest przechowywany w lodówce. Ja kupuję w sklepie zielarskim na ul Ks. Anny za Stokrotką. rudy błazen z druhem
|
|
na allegro jest pełno ofert Myśl i działaj.
|
|
w augustowie prawdziwy metny z pierwszego tloczenia. pan piotr mial go w sklepie miesnym na sybirakow, tylko sklep juz chyba nie funkcjonuje. reszta to jakas kpina nie olej lniany haha ... w aptece jeblem :)
|
|
paplak sądząc po twoich wypocinach to ten olej którego używasz do swej głowy jest bardzo wadliwej jakości lub też ta lodówka działa jako mikrofalówka.
|
|
Akurat tego oleju nie używam, kupuję dla kogoś z rodziny, no i nie jest używany, ani do, ani na głowę, tylko najczęściej do sałatki z serem białym, którą kilka razy się raczyłem. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |