Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mamy idiotę w artykule |
sam podaje adres gdzie go szukać usuwanie DPF http://4lomza.pl/index.php?wiad=38366 za takie numery na zachodzie wysokie kary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mamy idiotę w artykule |
Polska to nie zachód.
|
|
http://eurovat.info.pl/regeneracja-filtrow-czastek-stalych-bmw-audi-mazda-volkswagen-opel-peugot-usuwanie-fap-dpf/usuwanie-dpf
|
|
dokonanie zmian konstrukcyjnych w aucie powoduje że auto nie zachowuje norm spalin więc proponuje po takiej naprawie jechać na przegląd i zbadać spaliny Andrzej W.
|
|
Od kiedy to do poruszania się po drogach potrzebne są normy.
|
|
Wasze mózgi nie zachowują norm. Szukacie ch*ja do dupy nie mając najmniejszego pojęcia w temacie. Brak filtra DPF jest nie do wykrycia na stacji kontroli pojazdów. Druga sprawa jest taka, ze auto bez DPF emituje tak naprawdę \"zdrowsze\" spaliny niż auto z filtrem.
|
|
tak masz racje wyjmij silnik i popychaj go będą na pewno zdrowsze spaliny pod warunkiem ze się nie zesrasz przy tym. chyba po coś go tam założono ten filtr to ma być sprawny Andrzej W.
|
|
NIE ROZUMIEM JEDNEGO JAK CIE NIE STAC NA UTRZYMANIE AUTA TO NIE KUPUJ TAK DROGIEGO W UTRZYMANIU--NO CHYBA ZE CHCESZ ZEBY SASIAD CI ZAZDROŚCIŁ ZE CIE STAC NA TAKA FURE .....a JAK COŚ PADNIE TO PŁACZ I SZUKANIE KOWALA KTÓRY POLEPI ZA GROSZE HEHEH CAŁA ŁOMŻA.... I ROZUMOWANIE POLACZKA...
|
|
Dlaczego uważasz że kogoś nie stać ?! W takim kraju żyjemy, że trzeba kombinować i tyle. To że stać Cie na najdroższa wędlinę oznacza że musisz cały czas ja jeść i nie wolno Ci kupić tańszej? Właśnie Ty masz głupie rozumowanie bo srając kasa nic nigdy nie będziesz miał.
|
|
Kombinuje ten co groszem niesmierdzi bo go nie stac isć normalnie kupic bez kombinowania ..... Jak sasiad kupi nowy ciagnik to co ty kupisz nowy ale gorszy watpie ....Zaraz we wsi powiedza ze cie nie stac na lepszy i dlatego potem musisz kombinowac zeby potem go utrzymać i piszesz bzdety ze zyjemy w takim kraju....hahahah typowe rozumowanie postaw sie z zastaw ....
|
|
A czy pojmujesz że są ludzie którzy robią coś dla siebie a nie na pokaz ?! Właśnie w tym momencie widać jak postrzegasz rzeczywistość. Może chce mieć to auto bo mi się podoba, może chce naprawić je taniej bo mam taką możliwość, może gówno mnie obchodzi co kto powie. Właśnie to jest postaw się a zastaw.
|
|
A po drugie, skoro mam kase to MUSZE ja wydać bo mnie parzy i nie mogę poszukać tańszych rozwiązań?
|
|
Jak sie coś ma UKOCHANEGO NP SAMOCHÓD to moim zdaniem trzeba o to dbać i wtedy nie ma kompromisów ... No zeczywiście jezeli robisz cos dla siebie i nie na pokaz to gratuluje i pozazdrościć takiego podejscia do życia jesteś jedyny w swoim rodzaju.
|
|
jak masz kase to nie szukasz tańszych rozwiazań -bo ci sie nie chce BO MASZ KASE ...Wiec sory ja na takie pierdoły sie nie łapie mam swoje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzać ...hehhe
|
|
Powiem Ci tak, chociaż będziesz zarabiał i 100.000 zł na miecha to z Twoim tokiem rozumowania i tak Ci nie starczy. A bo kupie sobie najlepszy zegarek, wszystko najlepsze i najlepsze i kasy nie bedzie. W pewnym momencie bedziesz musiał zdecydować, czy na coś opłaca sie wydać wiecej czy też nie.
|
|
A ja powiem ci tak zawsze licze siły na zamiary wole jezdzic 15 letnim autem i dbac o nie kupujac czesci z najwyzszej połki niz kupic ukochane auto ktore mi sie podoba jak piszesz wyzej a potem kombinowac jak je utrzymać i szukać tanszych rozwiazń wycinac filtry bo to kosztuje np 5tys .Serwisować auto do okresu kiedy jest za darmo bo potem to kosztuje i trzeba kombinowac ....A dlaczego kombinujesz bo ci szkoda wydać te 5 tys na ten filtr bo zebyś miał kase to byś zapłacił i gitara....
|
|
Ludzie też są różni, jeden kupi auto bo mu się podoba i jedzie na zamiennikach a wydaje kase na inne przyjemności, a drugi jest wielkim fanem motoryzacji i kupi oryginał filtr i pcha kase tylko w auto. A wiec wracajac do punktu wyjscia, to że ktoś szuka tanszych rozwiazan nie znaczy ze go nie stac :)
|
|
Trzeba też dodać , że producenci aut montują mniej żywotne i coraz droższe w serwisowaniu podzespoły.
|
|
Po 2010 roku każdy noworejestrowany samochód na gnojówkę MUSI mieć filtr DPF/FAP. Więc każdy diagnosta jak będzie chciał to może stwierdzić jego brak. A wtedy przegląd pa-pa. Ale diagności to lenie i przepuszczają każdy wrak, więc cwano-chytre cebulaki-złotówy mogą spać spokojnie.
|
|
Drogi Panie z Madagaskaru - ubliżanie nie znanej sobie osobie w/w sposób nie znając litery prawa może skutkować sprawą która oprze się na Policji lub Sądzie. Proponuję przeprosiny skierowane pod adresem osób z artykułu chyba że chce Pan sprawdzić szybkość działania naszych organów ścigania - Pozdrawiam STS
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |