Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odszkodowanie |
szukam firmy co zajmuje się odszkodowaniami osób poszkodowanych w wypadku samochodowym poleci mi ktoś taką firmę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odszkodowanie |
Szukaj w internecie ogłaszają się
|
|
lepiej poszukaj kancelarii prawnej, lub adwokata który specjalizuje się w ubezpieczeniach. Nie wiem o jakiej firmie mowa, ale często gęsto takie firmy działają hurtowo, a do rozliczenia podają swój nr konta. Przed współpracą polecam dokładnie przestudiować umowę, bo możesz zostać z ochłapami.
|
|
czesc tusiek 519891001 pisz , dzwon albo podaj numer skontaktuje sie z tOBA POZDRAWIAM
|
|
jaki procent z całej sumy biorą
|
|
napisz do mnie na tel lub poczte markopolo944@wp.pl lub https://www.facebook.com/profile.php?id=100009344161913&fref=ts zapraszam na ta strone podam Ci bardzo wazne informacje zapraszam a nic napewno nie stracisz
|
|
myślę że ok 15-20%. Z samochodu sam dasz rade, nie przeskoczysz ceny rynkowej. Jedynie na zdrowotnym jest duża rozpiętość
|
|
marek sprawdz poczte
|
|
sprawdziłem i czekam na odpowiedz pozdrawiam
|
|
tusiek06 nie słuchaj tego co niektórzy podpowiadają Tobie na tym forum, że chcą prywatnie rzekomo pomóc Tobie. Taką rzekomą pomocą mogą Tobie tylko zaszkodzić. A co będzie jeśli koniecznym okaże się skierowanie sprawy do sądu? Czy taka osoba będzie wtedy w stanie pomóc Tobie? Na pewno nie, bo potrzeba specjalistycznej wiedzy do występowania przed sądem. Ni podpisuj umowy rownież z kancelarią, która mieści się gdzieś w Polsce bo nie będziesz miał kontaktu i nie będziesz wiedział co się dzieje na każdym etapie sprawy. Na Legionów w Łomży, naprzeciwko parku za byłą szkołą drzewną mieści się profesjonalna kancelaria prawno odszkodowawcza, która zajmuje się dochodzeniem odszkodowań na etapie przedsądowym i sądowym. moją sprawą zajęli się od początku do końca, szybko i sprawnie uzyskali dla mnie wysokie odszkodowanie, a do tego w sposób uczciwy i rzetelny. Polecam
|
|
mówisz i masz. Sprawdź ten link: Sam korzystałem z ich usług po wypadku, udało się większość rzeczy ustalić telefonicznie, dość szybko doszliśmy do porozumienia. Wystarczylo udzielić im pewnych pełnomocnictw. Nie wiem jednak jak wygląda Twoja sprawa, bo u mnie wina kierowcy była dość oczywista, dowody w postaci nagrań także się nalazły bo wszystko działo się w centrum miasta więc to była tylko formalność de facto
|
|
mówisz i masz. Sprawdź ten link: http://www.kompensja.pl/blog/centrum-odszkodowan-powypadkowych/ Sam korzystałem z ich usług po wypadku, udało się większość rzeczy ustalić telefonicznie, dość szybko doszliśmy do porozumienia. Wystarczylo udzielić im pewnych pełnomocnictw. Nie wiem jednak jak wygląda Twoja sprawa, bo u mnie wina kierowcy była dość oczywista, dowody w postaci nagrań także się nalazły bo wszystko działo się w centrum miasta więc to była tylko formalność de facto
|
|
Spadaj padlino reklamowa
|
|
Samochód zastępczy z oc sprawy, który nam się należy praktycznie w każdym przypadku najlepiej wziąć do EuCOcar . U nich nie ma limitu kilometrów, co jest dużym plusem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |