Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ściana wspinaczkowa |
Witam, poruszony wymową wątku "streetracing..." proponuję w zamian rozważenie zalet ściany wspinaczkowej: - zajmuje mało miejsca (poziomo :-) ) - może zapewnić dopływ adrenaliny potrzebującym (mogą działać "na żywca") - jest doskonałą odmianą gimnastyki łączącą panowanie nad ciałem, umysłem itp. - jest ekologiczna (niejako z definicji) W większej części cywilizowanego świata ściany wspinaczkowwe są powszechne, szkoda że nie u nas....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ściana wspinaczkowa |
|
Super ,ale szkoda ,że nie na świeżym powietrzu:) Hobong-to na prawdę bardzo dobry pomysł!:) G a z e l a
|
|
A trochę więcej szczegółów można? Może wiecie kto i jak ją "organizował", jakie są warunki korzystania, (a propos) jest w Kolnie jakiś klub/sekcja skałkowa/wspinaczkowa? A w Łomży są jacyś potencjalni wspinacze ?
|
|
hobong szczegułów nie znam jeśli chodzi o organizację tejże "ścianki". W takim razie zapraszam do skorzystania, instruktorem jest mój dobry znajomy Paweł Szczech, powinien udzielić wszelkich wskazówek. Jedyne informacje jakie posiadam: Hala sportowa jest otwarta codziennie w godzinach 8.00- 22.00 Skałka wspinaczkowa: - dorośli 7,- zł za godz. od osoby - młodzież szkolna , studenci ( za okazaniem legitymacji) 5,- zł za godz. od osoby W razie jakichs informacji dam znać. pozdrawiam
|
|
eeetam taka sciana, lepiej kupac kartke tektory i takiech sztukof ze 20 duzech skrecic tako je we slimoka i be byla fajowa slizkafka kurde normalnie !!
|
|
Ścianka w kolnie ma około 10,5 m. Poza wymienionum wyżej Pawłem, są też inni instruktorzy; sekcji niestety narazie nie ma.
|
|
do hobong'a ja jestem zainteresowany wspinaczką, teraz troche wspinam sie bez lin na skalkach, sa to moje poczatki Od wrzesnia szukam osob z ktorymi mozna byloby gdziies pojechac ii powspinac sie. pozdrawiam Tomasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |