Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ćwiczenia i odżywki |
Witam, mam pytanie do ludzi znających temat. Zależy mi na zrzuceniu kilku zbędnych kg, najbardziej tłuszczu z brzucha. Zacząłem już ćwiczyć, staram się uważać na to co i ile jem, ale zastanawiam się czy też nie wspomóc się jakimiś odżywkami lub spalaczami tłuszczu dla lepszego efektu... Czy może ktoś mi powiedzieć czy warto czy to tylko strata pieniędzy? Myślałem nad Olimp - Thermo Speed, Universal Animal Cuts. Może macie jakieś doświadczenia. Dziekuje za info i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ćwiczenia i odżywki |
markopolo944@wp.pl pisz do mnie tez zaczałem zrzucac kg napiszz pogadamy
|
|
Dieta low carb, trening siłowy z dużą ilością powtórzeń w krótkim odstępie czasowym (max. minuta), po wszystkim aeroby min 25 minut (rowerek, interwały).
|
|
Lepszy bedzie trening Full Body Work dostepny w necie. Do tego dobra a nawet bardzo dobra dieta i koniecznie aminokwasy po treningu bcaa. I zgadzam sie z przedmowca.... min 25 minut aeroby. Ja osobiscie wlasnie jestem na redukcji od 3 tygodni zrzucilem juz 4,5kg i dalej spada :)
|
|
Do treningów na pewno przyda wam się również porządna ścieżka gimnastyczna 5m . U mnie jednak sprawdziła się doskonale pod każdym względem także jestem mega zadowolona z dokonanego zakupu.
|
|
Na spalacze tłuszczu nie ma co liczyć. Moim zdaniem warto zainwestować w witaminy i suplementy uzupełniające. Warto zajrzeć na stronę https://bit.ly/3swXeWg.
|
|
Mozęsz też poczytać sobie o L karnozynie: https://karnozyna.com Badania na temat suplementacji karnozyną u sportowców wykazały mieszane wyniki. Niektóre badania sugerują, że suplementacja karnozyną może poprawić wydolność fizyczną i zmniejszyć uczucie zmęczenia, zwłaszcza podczas intensywnych treningów. Szczegółnie jeśli chodzi tutaj o treningi siłowe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |