Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kat C Borawski |
Witam chciałem się zapytać o opinię na temat szkoły jazdy Borawski może ktoś u nich zdawał i chce się podzielić informacjami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kat C Borawski |
Mój chłopak był u nich na kursie na kat. C. Nie będę się rozpisywać- nie polecam Ci tej szkoły jazdy
|
|
omijaj wielkim lukiemma nie douczonego instruktora lukasz mu chyba polecam pana ferenca
|
|
Polecam jak najbardziej, jak ktoś pisze że nie poleca to tylko konkurencja...
|
|
A jaką szkole moglibyście polecić polecić cena też nie jest wysoka bo 1500zł za kurs
|
|
Ja robiłem u Borawskiego kilka kategorii i zawsze zdane za 1szym razem, polecam a cenowo też chyba najlepiej w Łomży.
|
|
Ja także robiłem C, C+E i w sumie polecam tylko trzeba brać pod uwagę to że nauka jest na innym aucie niż te które są w wordzie. Dla sprytnego gościa nie będzie to jakiś problem, dla lewusa zawsze będzie coś nie tak, a potem będzie odradzał.
|
|
u borawskiego trzeba za wszystko doplacac plac wewnetrzny itp
|
|
Hehe chyba na prawde konkurencja nie śpi, bo ja jak i moi znajomi za nic nie dopłacaliśmy , ja też robiłem C i CE i MAN owszem przed liftem, ale skrzynia i wymiary te same, efekt taki że zdałem za pierwszym razem.... konkurencja widać daje popalić, słabsi kursanci też marudzą ,jak nie ma na kogo zwalić to każdy winien tylko nie ja....hehe Pozdrawiam właścicieli OSK Borawski,zawsze będę Was polecał ;)
|
|
Zrobiłem niedawno u nich C i C+E - dobra szkoła, Polecam. Pozdrawiam Rafała z tego OSK. Dobry Instruktor.
|
|
ja u niego miałem 1 godzine doszkalającą przed egzaminem, sprzet troche słaby ale instruktor dopowiedział dużo ciekawych rzeczy co pomogło mi zdać ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |