Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
malowanie całego auta-zmiana koloru |
witam.szukam dobrego taniego lakiernika do zmiany całego koloru auta z zielona perła na srebrny metalic.poradzcie kogo wybrac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: malowanie całego auta-zmiana koloru |
Daj sobie z tym spokój. Lepiej sprzedaj i kup srebrny
|
|
Pan Mariusz Dz. 600-029 545 Konarzyce. Zadzwon i pogadaj :) polecam
|
|
Dowie się ile trzeba dać i się zniechęci.
|
|
az tak drogo
|
|
a spodziewasz się, że ile?
|
|
taniej okleic specjalna folia oczywiscie nie w lomzy - mniejszy koszt i efekt ciekawszy !
|
|
kiedys kobieta mojego znajmoge myslala ze pomaluje za 500zl, po wizycie u lakiernika zmienila zdanie :D
|
|
Można tanio pomalować, nie przeczę. 5 litrów farby i wałek.
|
|
a gdzie tą folią oklejają? gdzie najblizej?
|
|
W Warszawie oklejają, tylko żeby samochód można było okleić nie może być na nim nawet grama rdzy bąbli itp. Powłoka lakiernicza musi być jak z fabryki inaczej folia na samochodzie będzie puchła.
|
|
Nie jest tak żle przecież taką folię można sobie namalować i bąblów nie będzie.
|
|
folio do bel mozna obwinonc i ten sam ch-----uj ..... a widzialem biale czarne siwe pod srebrne podchodzily ... zreszto mozna je pacnonc sprejem.
|
|
pozwolicie że się podłącze do tematu. orientuje się może ktoś gdzie mogę w miarę tanio i dobrze pomalować przedni zderzak do HC z 97 roku?
|
|
Tanio i dobrze, przecież te słowa nie idą w parze.
|
|
Masz prawo wyrażać swoją opinie a ja mam prawo mieć ją w d***. Skoro nie znasz odp to po co się podłączasz i zaśmiecasz forum? Czekam na poważne odpowiedzi
|
|
zmieniać kolor się nie opłaca! około 5-7 tyś! folia do 3 tyś!! chyba że ie masz co z kasą zbić to ci nr konta podam
|
|
kpr_pchor. ku*wa ludzie skąd tyle złości? ;O Prostacstwo, że w głowie się nie mieści. Znam odpowiedź bo sam nie dawno malowałem zderzak do swojego auta. Jakis kretyn rozdupcył mi go na parkingu i uciekł, i mówię Ci, że jest ALBO tanio, ALBO dobrze.
|
|
cena praktycznie taka sama wszędzie, element to element.
|
|
3tys za folie? To wszystko zależy od auta i jakości materiału. Ostatnio wypowiadał się facet z Warszawy, który okleja auta folią. Materiał lepszy, ale nie najlepszy, to koszt 160zł za m2 auta, przeliczyli to na vectrze c i koszt takiej folii to co najmniej 5tyś. Nie wiem skąd takie liczby bierzecie..
|
|
A może oklej go folią? To teraz bardzo modne rozwiązanie i dobrze wygląda :) Polecam firmę http://www.ghostcar.pl/ , zobacz sobie na stronce może to Cię przekona :)
|
|
Auto Sawicki nr tel:506405526
|
|
Oklejenie niedużego sportowego auta (audi tt) folią z górnej półki 4 tyś - firma top z Warszawy
|
|
Lepiej wyjdzie oklejanie niż malowanie grzybek
|
|
Oklejanie auta to jak używanie pilota tv w folii.
|
|
gutek00 vel admin ile zarabiasz na tych reklamach na miesiąc? Chociaż raz napisz normalny post z normalną odp i przyznaj się :) Może naprawdę opłaca się i ja też zacznę sobie dorabiać do emerytury ;)
|
|
A ja się nie zgodze z tobą 1972 oklejanie to bardzo oszczędna i moim zdaniem lepsza wersja. Efekt jest świetny a auto się nie niszczy. Pooglądaj sobie różne portfolia firm co oklejają np www.wyklejauto.pl i zobacz ze to jest sztuka takie oklejanie. Można stowrzyć arcydzieła Oto ja
|
|
Ludzie mamy XXI wiek. Jak ktoś chce sprytnie zmienić kolor auta, a gdy się znudzi znowu powrócić do oryginalnego koloru niech pomaluje go FOLIĄ W PŁYNIE o nazwie Plasti Dip https://www.youtube.com/watch?v=mEnYHuj1-UY Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
Czego można się spodziewać po zmianie koloru auta takimi metodami - http://www.carscare.pl/oferta/zmiana-koloru-auta-folia W zasadzie to interesują mnie dwie kwestie - trwałość rozwiązania i jego wpływ na karoserię. Czy kiedy zdecydujemy o powrocie do starego koloru, nie będzie to miało negatywnego wpływu na karoserię?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |