Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bajka o Twojej przyszłości |
W naszym mieście, Srula tate, finansowym jest magnatem. Ma trzy banki, kamienice, innych dóbr już nie policzę. W każdej jego kamienicy, są stłoczeni wyrobnicy. I z głodowej żyją płacy. -Kto to taki? To Polacy! Nie ma w mieście już przemysłu, a na życie brak pomysłu. Kiedyś były kombinaty- przeszły w łapy Srula taty. On je kupił za grosiny i sprowadził do ruiny. Teraz prawa on dyktuje- tu sprzedaje, tam kupuje. Choć nic nie ma już goj głupi, to go Goldman jeszcze łupi. Tu kredycik, tam wekselek- gojom czyści wciąż portfele. Grunty kupił od Polaków, szybko robiąc z nich żebraków. Żydów morzem krocie płynie- będzie tak, jak…w Palestynie! Były kiedyś pegeery, teraz czas jest Nowej Ery. Polska zmienia swe oblicze- będzie państwo niewolnicze! Własność polską się wyklucza, chłop zaś tyrać ma w kibucach. Kto nie wierzy w moje słowa, niech posłucha więc przysłowia: „Nasze kibuce – wasze onuce!” (Mówi wam to coś?) Wolne tylko od roboty, będą piątki i soboty. Tylko w piątek, przed szabasem, Polak będzie jadł kiełbasę. To z żydowskiej złośliwości, w piątki goj- nie może pościć. Kiedy indziej trochę kaszy, gdy wystarczy na to kasy. Limit kaszy dla parobków, według zasług i zarobków. Kto donosi – ma zasługi- język trzeba mieć więc długi. Służ więc Żydom już za młodu, bo inaczej zdechniesz z głodu! Zamkną każdą polską szkołę- łatwiej rządzić jest matołem. Już zmieniono tak programy, byście byli tumanami. Zbędna jest literatura- dla was tylko pop kultura! -Gdzie Mickiewicz?-Gdzie Słowacki? Za to program jest łajdacki. Dziś już nie ma kota Ala- cała mądrość jest w serialach. W ramach nowej edukacji, jest nauka masturbacji, a na lekcji też praktyka, gdzie kolegę masz dotykać. Ma dziewczynka przyrodzenie, lecz nie ruszaj – to zboczenie! A poczucie swego wstydu, miej dzieciaku za mord Żydów. Polskie były wszak obozy- przez nas przeżył parch moc grozy. Dziś historia –same kłamstwa, debilejesz na koszt państwa. A w przedszkolach, bajki ładne, o pogromach i Jedwabnem! Drogie panie moherowe- wnet wyznanie będzie nowe. Już w kościołach i klasztorach, zamiast krzyża jest menora! Pozostawią nam szpitale, lecz nie będą leczyć wcale. To kliniki będą nowe- aborcyjno – skrobankowe! Tu przybysze z Mniejszej Azji, nas poddadzą eutanazji. W pierwszym rzucie – patriotów, by nie było znów kłopotów. Sen wolności pragną ziścić- to wszak sami terroryści! Zaraz po nich- katolików, emerytów i gruźlików. Kto roboty żadnej nie ma, w trzecim rzucie… do uśpienia. Zgładzą wszystkich gojów chorych, bo z Hitlera biorą wzory. A nie mówią o tym wcale, Ze był Hitler ich ziomalem! Nie chcą prawdy znać barany, że był Hitler obrzezany. Każdy Chazar się ucieszył- Żyd kanclerzem Trzeciej Rzeszy! Zresztą cała jego paka, to klienci od rzezaka. Zbrodniarzami byli Żydzi, za co Polak ma się wstydzić. -Co ty pleciesz?! Włos się jeży! -Nikt w te bzdury nie uwierzy! Lecz lud wierzy już pomału, w wolne związki dwóch pedałów. Będą za lat już niewiele, zaślubiny ich w kościele. Dwie dekady jeszcze miną, ślub brać będziesz mógł ze świnią! W gułag nikt nie dawał wiary, bo zbyt wielkie to koszmary. Nikt nie wierzył w krematoria- dziś to tylko jest historia. A historia trzeba zważać- bardzo lubi się powtarzać… Nie ulegaj więc histerii i wierz dalej masonerii. W moje słowa nikt nie wierzy. Zapytałem raz młodzieży: -Kim ty będziesz, mój Michale? Uczysz wszak się doskonale! -Bossem będę, drogi panie, bo studiuję zarządzanie! -Kim zostaniesz, ty, Walenty? -Ja aktorem. Mam talenty! -A ty, miła Bogusławo? -Ja studiuję w Łodzi prawo! Jeszcze pytam dwie dziewczyny- to studentki medycyny. Srul w burdelach sobie hula, nie mam pytań więc do Srula. Choć nie jestem jasnowidzem, ja ich przyszłość tak już widzę: Srul ukończył w mig Sorbonę i pomnaża swą mamonę. Wszak należy on do klanu, Żydów Waltzów i Goldmanów. W chlewni Michał już obrządza i widłami tam zarządza. Waluś też niewiele wskórał- reklamuje banki Srula. Bogda już ma aplikację- kolejową sprząta stację. A studentki medycyny? Już w Londynie są dziewczyny. Świetna była ich prezencja- zatrudniła je agencja; i się wcale nie dąsają, że alfonsa Żyda mają. Myślą jeszcze marzyciele, że PiS w kraju zmieni wiele. Nikt niczego tu nie zmieni, więc o swojej myśl kieszeni. Zatem chłopcy, młode panie, macie teraz rozeznanie. Dla żydowskiej stanu racji, myślcie już o emigracji. Tak Polacy, tak kochani- zostaliśmy wydymani. A jak wam się nie podoba, to całujcie Żyda…w oba. Dziś przypomnę baby, chłopy, jak chcieliście Europy. I jak piałeś głupi cepie: „-By mym wnukom, było lepiej!” Będzie lepiej. W przyszłym świecie, kiedy w nędzy już pomrzecie… Co do mojej zaś przyszłości, to wam powiem ludzie prości. Życie zawsze ma początek, śmierć przychodzi często w piątek. Nawet wszyscy uwierzycie, że skróciłem sobie życie. Jestem typem seryjnego, samobójcy… wieszanego. Co się tyczy zaś oprawcy, to nieznani zawsze sprawcy! A ty ciesz się, nie bądź zły, bo nie wisisz jeszcze ty… Szalom! . Dyżurny Psychiatra Kraju Cezary Piotr Tarkowski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bajka o Twojej przyszłości |
Masakra ...
|
|
Re: Bajka o Twojej przyszłości |
Na Wolnej Polsce jest także inna\" satyra\" pt:\"Personatus antichristos srul Cukerkanc\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |