Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
system alarmowy |
Witam szukam systemu alarmowego do mieszkania może ktoś z Was pomoże mi z doborem takiego sprzętu bo ja to jestem zielony w tych sprawach. Jaki system wybrać aby alarm w mieszkaniu spełnił swoje zadanie? Dodatkowo chciałbym aby taki system informował mnie smsem że ktoś próbuje się włamać/włamał się do mojego mieszkania. Czy jest to możliwe?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: system alarmowy |
Jest to możliwe zadzwoń do tego gościa on ci pomoże 503536466
|
|
690102411 możliwość instalacji
|
|
Masakra ...
|
|
lidl za 400zl 6 czujników bezprzewodowych, centrala z powiadomieniem na tel trzeba dokupić kartę sim ok 10 zł miesięcznie
|
|
W Łomży jest dziewczyna, która ma sprzęt alarmowy w fajnych cenach. Zadzwoń, zapytaj może również poleci Ci jakiegoś niedrogiego i dobrego instalatora. napisz do niej mail na klaudia@aifirmness.com na pewno się do Ciebie odezwie.
|
|
Nie wiem czy na dobrym forum zapytałaś. Pytaj raczej na elektrodzie. My w sklepie mamy Satel. Tutaj masz trochę więcej info na ich temat https://www.mieszkajbezpiecznie.pl/artykuly/118,komunikacja-gprs-w-alarmie-domowym/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |