Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przeprowadzka do Łomży |
Witam Tak sie sklada ze bede przeprowadzal sie do Łomży. Czy ktos moglby mi powiedziec gdzie najlepiej kupic mieszkanie/dom Pozdrawiam Darek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przeprowadzka do Łomży |
To nie jest wielkie miasto, więc i wybór nie jest wielki. Deweloperów zliczysz na palcu jednej ręki - NegreskoDom, http://developmentlomza.pl/, PHU Kurpiewski (apartamenty wąska i planowane osiedle zambrowska), SM Perspektywa, ŁSM. Łącznie w tym sezonie mieście buduje się ok 6-7 bloków i osiedle domków jedno i dwurodzinnych. Przejrzyj oferty na stronach internetowych, jeśli nie podałem wyżej, to bez problemu znajdziesz w googlach. Powodzenia.
|
|
Pytanie bardzo ogólne . Gdzie najlepiej tam gdzie będzie tobie sie podobalo ale są i inne czynniki odleglosc do pracy szkoly przedszkola sklepu jak jest z komunikacją miejską jaka jest okolica i wiele innych. Ja mieszkam za miastem i to mi nie jest na rękę zważywszy że jestem w Łomży kilka razy dziennie a bo to szkoła a zajęcia dodatkowe. W tej chwili wolałabym mieszkac gdzieś w bloku gdzie wszędzie bym miała blisko
|
|
Wszyscy stąd wyjeżdżają a ten się pcha ;)
|
|
hahaha
|
|
ale beka. Kogo chcesz wylansować? Nie kupuj bo to słabe chałupy, wynajmij gdzieś.
|
|
a najlepiej tu się nie przenoś .Mamy już dość bezrobotnych
|
|
chyba ze aspiracje do policji masz to trafiles w 10 lomza wita haha miasto konfidentow, policjantow i pseudo bizmesmenow :) i mafii co to na zlodziejstwie dorobila sie nawet wlasnych osiedli :-) na *** ci tu w szwecji takie fajne rejony :)
|
|
W zakładach więcej ludzi z okolic niż z samej Łomży , nie długo to będziemy drugą Anglią sami imigranci .
|
|
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Strong Transport - przeprowadzki warszawa mokotów , która oferuje kompleksowe usługi zakresu przeprowadzek na terenie Warszawy. Sam skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez nich pracy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |