Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz Węderlich |
Witam! Osoby mieszkające w Łomży może macie namiary na doktora wiesława wederlicha , konkretnie potrzebuje najlepiej numeru telefonu do niego lub do gabinetu w którym przyjmuje. lub godziny przyjęć. wiem że jego prywatny gabinet jest na al.Piłsudzkiego 6 na przeciwko szpitala. monis123
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz Węderlich |
Witam, doktor Wenderlich (nie Węderlich) przyjmuje teraz w przychodzni Eskulap. 86 215 27 40 pod tym numerem dowiesz sie kiedy przyjmuje.
|
|
dr Wenderlich tel.604 436 076
|
|
Piłsudskiego a nie Piłsudzkiego.
|
|
Masakra ...
|
|
a gdzie jest ta przychodnia \"Eskulap\"? monis123
|
|
Monika widać, że masz dostęp do internetu ciężko wpisać w google:\"Eskulap Łomża\"? Piłsudskiego 82.
|
|
no tak wiem ze na al.piłsudskiego 82 ale nie jestem z Łomży i nie znam dobrze tego miasta chodzi mi o to gdzie się znajduje jego prywatny gabinet,bo nie mam skierowania :( monis123
|
|
Ktoś wyżej podał Ci numer do dr nie dzwoniłaś? Byś zapytała bezpośrednio przy umawianiu się na wizytę usg, gdzie obecnie przyjmuje prywatnie.Kiedyś jak robiłam prywatne usg u niego to przyjmował naprzeciw szpitala na Piłdudskiego,ale niewiem czy nic się w tej kwestii nie zmieniło, najprościej jest zadzwonić i dopytać.
|
|
właśnie tam na Piłsudzkiego teraz przyjmuje jakiś skwarek,nom tak zadzwonię zapytam dziękuję monis123
|
|
Czy doktor Wenderlich nadal przyjmuje w Eskulapie?
|
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi, nowoczesnego Centrum Medycznego FMC w Łodzi, gdzie skorzystałem z zabiegu komora hiperbaryczna łódź .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |