Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siłownia |
Witam gdzie w Łomży są zajęcia w grupach w godzinach rannych ewentualnie ktora siłownia otwarta jest od 7.00 którą polecicie dla osoby początkującej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siłownia |
Proponuję EWĘ na legionów, dużo sprzętu i rano mniej osób
|
|
Niedziela chyba, że chcesz aerobik ćwiczyć w grupie to wtedy siłownia Ewa;), czynna jest od 8 rano, w sobotę od 10.30 do 14.Jeśli ćwiczenia na maszynach to rano luzik, ale popołudniami i wieczorem multum\" ludu\"
|
|
Proponuję ćwiczenia u tych strajkujących rolników przy oborniku,wrzucaniu węgla i innych podobnych.Wszystkie mięśnia na pewno będą dobrze wyćwiczone w porównaniu z tym badziewiem na siłowniach,możesz zabrać ze sobą towarzystwo i zaczynać ćwiczyć nawet o 6-tej nie tracąc kasy a jeszcze wyjdziesz na plusie bo micha zapewniona,a jak dobrze będziesz ćwiczył to zapewni tobie i towarzystwu ćwiczenia w okolicznych siłowniach.Jak widzisz same korzyści i finansowe bo na głupoty nie wydasz kasy żarcie i picie gratis a i buractwo będzie zadowolone to może przestaną blokować drogi.
|
|
Re De. wiejski znawca pakowania
|
|
Wc Piker, ale żeś wymyślił, tak to jest jak ma się sieczkę we łbie...Jestem kobietą, nie mam roli, mieszkam w mieście i odpowiadałam na pytanie nt siłowni nie tobie.
|
|
tylko ludzie bez ambicji chodzą na siłownię
|
|
W kolo bloku 3 rundy zrob biegnac i z dupy zejdzie pare kilo i sklony,podskoki na rozciagniecie miesni
|
|
Tak.
|
|
www.medyklomza.pl tam sobie zobacz, sa zajecia grupowe o 7 rano typu cardio, MOSIR na wyszynskiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |