Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lubie Cie Iza i to bardzo :] |
hehe...Pisze ten temat poniewaz poznalem pewna dziewczyne...Jej imie to Iza :] I zawrocila mi w glowie jak nikt inny dotad...Jest sliczna, sympatyczna i naprawde nic jej nie brakuje...Takich kobiet nam wlasnie trzeba :) Ja juz taka znam wiec w dupie z wami ktorzy uganiacie sie za konietami z rodu britney spears...Pozdrawiam ja wlasnie w tym momencie i mam nadzieje ze juz rozwiazala zagadke jaka jej zadalem ;) I Co Iza wiesz juz kto to :] .:Jah<w>Ee:.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lubie Cie Iza i to bardzo :] |
He co te baby robią z chłopów. Kolejny beznadziejny przypadek.Nie bedzię ci tak do śmiechu jak ta Iza cie oleje.
|
|
Hehe...chlopaku co ty wiesz o zyciu...I co z tego ze mnie oleje...a moize juz olała :] Ale bede swiadom tego ze jest ktos w moim zyciu warty wiecej niz ty i twoja cala osobowosc razem wzieta :] A i rada na przyszlosc...Bez kobiet bys se nie dal rady szefie... Wiec pamietaj jedno...Jezeli masz cos do powiedzenia to mow i pisz o tym...Bo kiedys moze byc za pozno :( Pozdrawiam... .:Jah<w>Ee:.
|
|
********** gowno wiesz
|
|
o forum Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
i o kobietach. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
i o miłości, co słodko odmóżdża :)
|
|
Jah(w)Ee czy uważasz że temat jaki założyłeś nadaje się do publicznego forum... ?? ;/
|
|
Mieczkoś997, wolę czytać takie tematy, niż "Po ile masło w Stokrotce?". Chłopakowi leżało coś na sercu i postanowił się z nami tym podzielić. Ja go za to podziwiam, sam takiej odwagi bym nie miał :) (chyba). Ale Jah(w)Ee, lepiej powiedz to Jej. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ej Ludziska kuRwasz po co wy tam piszeCie takie głupoty sie chŁopak zakochał i tyle.. a to jest forum i jak chce to se tu moze pisac takie rzeczy przynajmniej sie niepi*** jak wiekszasc jak pies do jeza :P Zdetronizowany
|
|
ciekawe , dzie ją poznał , na czacie czy na fotce , a może na sympatii , oboje fałszywe zdjęcia
|
|
Zawsze myslalem ze to forum poswiecony lomzyniakom i ich problemom z tym miastem zwiazanych, ale ostatnio po topicach widze ze chyba jednak nie :D :P _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
Miasto cały czas nieustannie się rozwija :) Ale są elementy na tym forum, które go niestety psują (forum oczywiście, nie miasto :)) ;/ -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
niech wreszcie moderator zacznie działać :/ wyznania miłosne chyba lepiej osobiscie skladać,choć ja dzięki temu forum poznalam swoją milość największą :) ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Pisz, pisz Jah(w)Ee. Temat miłości bliższy sercu niż bzdetne tematy ostatnio tu poruszane. Napisz tylko jak rozwija się ta Wasza miłość !! No....... i czy jest odwzajemniona! ADALL
|
|
Alehandra na tym forum nie ma moderatora... ;/
|
|
Hehe...Dzieki ludziom takim jak Wy wlasnie to forum dziala :) Napisalem ten temat poniewaz dziewczyna o ktorej pisze rozmawiala akurat ze mna za pomoca internetu i wyznanie takiego czegos w twarz raczej bylo nie mozliwe :] a ze zechciala bym jej udowodnil ze ja lubie wiec skorzystalem z forum i ot tak prosta strona www moze stac sie arena do takich spraw... A mieczkos i reszta ludzi wrecz blagajaca o moderatora niech sama spojrzy na siebie...co wy potraficie (co niektorzy) hehehe...chyba tylko ptysia pojechac ;) Pozdrawiam... .:Jah<w>Ee:.
|
|
:| ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
|
Nawet nie odpisała :| To zła kobieta musi być ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
z punktu widzenia dziewczyny to bardzo, bardzo miły gest ze strony Ja(H)wEe, z dziewczyny szczesciara. <pozdro>
|
|
|
zgadzam sie, gdybym mialął kogos na kim mi zalezy, byc moze tez bym cos takiego tutaj napisała, ale nie mam.;-)
|
|
|
hehehe no to nie takie proste,... w dzisiejszych czasach znalerzc kogos porzadnego. kto nie oszukuje, nie sciemnia i ci e szanuje...
|
|
|
ale ja wiem czego oczekuje od partnera i mysle ze to i tak niewiele, w sumie rzeczy oczywiste, jak uczciwosc i ioddanie, a i nie wiem gzdie mozna takiego kogos spotkac.
|
|
...a jak już takiego spotkasz (we własnym mniemaniu) to czy on będzie chciał to Tobie dać... Uczciwość, oddanie, szacunek -tak niewiele, ale czy sprosta? Malwina
|
|
trzeba bedzie jego zapytac, ale dla ciebie to nie jest oczywiste, ze zwiazek powinien sie własnie na takich wartosciach opierac?? !
|
|
chyba załoze nowy temat, na ten temat hehe
|
|
<Uczciwość, oddanie, szacunek -tak niewiele, ale czy sprosta?> Niewiadomo czy sprosta. Jesteśmy tylko ludźmi i wszyscy popełniamy błędy. Tak samo Ty Malwino nigdy nie będziesz pewna czy sprostasz tym, niby prostym i oczywistym, wymaganiom. Życie niestety bywa przewrotne i potrafi zmienić nasze uczucia i przekonania o 180 stopni. Dharma: a gdzie jak dotąd próbowałaś się za takimi rozglądać? Co do tych zasad to uczciwość i szacunek przede wszystkim. Oddanie nie jest tak naprawdę konieczne, gdyż ludzie mogą się różnie dogadać w swoim związku i nie wymagać od siebie bezgranicznego oddania. Aby jednak się dogadać i później nawzajem nie ranić, to należy być właśnie uczciwym i szczerym wobec drugiej osoby i ją szanować. Look behind you! A three-headed monkey!
|
|
Oj dziewczyny prędzej czy później znajdzie się ten jedyny ,wymarzony, ukochany, najwspanialszy. Jednak czy taki jest w rzeczywistości czy tylko w naszych marzeniach to już inna para kaloszy:) Pozdrawiam:) G a z e l a
|
|
|
znam ich oboje 1.)DO PRAWDOMÓWNEGO-nie poznali sie na fotce,sympatii lub gdzies indziej tylko przez naszego wspolnego kolege 2.)DO MARKACA-sa powody dla ktorych nie moga byc razem i nie powinno Cie to obchodzic czy odwzajemnia ale uwierzcie ze lubi Go bardzo bo jest naprawde zajebisty chlopak takich to z swieca szukac PZDR DLA AUTORA
|
|
|
nHu- a co ma piernik do wiatraka? Czy stare panny i kawalerowie nie mogą mieć partnerów? Kogoś kogo kochają, pożądają, uwielbiają. Czy do miłości i seksu potrzebne jest małżeństwo?:))) G a z e l a
|
|
Gazela: Wyraźnie napisałaś, że znajdą tego wymarzonego, ukochanego i JEDYNEGO. Z kontekstu wynikało, że nie chodzi o kogoś na godzinę, tydzień czy rok ale na dłużej (niekoniecznie małżeństwo) - w końcu Dharma pisała o byciu kimś w ZWIĄZKU. Nawet jeśli przyjąć Twoją wersję to i tak może się zdarzyć, że panna/kawaler nawet nie będzie miała nigdy nikogo ani do seksu ani do miłości. No chyba, że za pieniądze ale też nie wiadomo czy ją/jego będzie stać na płatny sex :) Look behind you! A three-headed monkey!
|
|
nHu-w moim pojęciu związek, niekoniecznie oznacza małżeński.Dharma chyba też nie taki miała na myśli. Chociaż właściwie należałoby ją o to spytać. "Jedyny" natomiast oznaczało-w danym momencie:) Sam zresztą napisałeś ,że "Życie niestety bywa przewrotne i potrafi zmienić nasze uczucia i przekonania o 180 stopni." Powiedziałabym ,że nawet o 360 stopni. A tak w ogóle kto szuka ten znajduje. Podobno każda potwora znajdzie swojego amatora:) Więc na łowy dziołchy!!!:) G a z e l a
|
|
|
tu nie chodzi o to czy ona ma faceta czy jest wolna ale jest inny powarzniejszy powod tego ze nie moga byc razem
|
|
Drogie Panie tak długo szukacie tej swojej połówki mówiąc że nie ma normalnych facetów. Albo szukacie nie tam gdzie trzeba albo może z wami jest coś nie tak, bo uroda ani figura wcale nie jest konieczna
|
|
Radeusz masz rację! Trzeba mieć to coś:))) G a z e l a
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |