Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pomocy |
dajcie jakieś namiary na pralnie dywanów i tapicerek w domu .tylko sprawdzone.dzięki Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pomocy |
wujek gogle ci powie
|
|
pomocy...? myślałem że konasz a ty o pranie dywanów pytasz..o ja pier*ole... pisz w tytule że o dywany chodzi bo nie którzy swój cenny czas marnują wchodząc na takie tematy z chęcią niesienia pomocy
|
|
od kilku lat pierze mi dywany i meble facet z czego jestem b. zadowolony podaję telefon 605 308 087
|
|
co się dziwicie dziewczynie; teściowa dała znać, że jutro ją /ich/ odwiedzi :))
|
|
alicja dziękuję już jestem umówiona,a za złośliwe komentarze dziękuję Pozdrawiam.
|
|
gagarin23 Trafiłeś w sedno, i z góry zaznaczam, że piszę poważnie. Często zaglądam na forum ostatnio jednak rzadko się udzielam bo większość dyskusji, które się tu toczą to bełkot. Jednak kiedy widzę nazwę tematu jak ta, myślę zajrzę, może ktoś faktycznie potrzebuje pomocy i jeśli będę miał możliwość jej udzielenia to chętnie. A tu co? Autor/ka szuka pralni dywanów! Potrzebujesz raczej pomocy z samodzielnym wyszukiwaniem informacji, przecież to dużo mniej praco/czasochłonne niż zakładanie tematu na forum i czekanie na dane, które można samemu znaleźć w kilka sekund.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |