Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odkurzacz centralny |
Czy ktos moze polecic jakis sprawdzony namiar na firme instalujaca odkurzacze centralne i jaki to jest w przyblizeniu koszt . Za reklamy dziękuje . ***************
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odkurzacz centralny |
Koszt instalacji to 220-240 zł za punkt (materiał + robocizna) Do tego gniazda ok 50zł/szt (gniazda + montaż) Montaż jednostki 200-400zł (w zależności od jednostki) Montaż wyrzutki 100 zł. Jednostka centralna odkurzacza 1700 - 3500zł (wybór klienta/zapotrzebowanie) Zestaw do sprzątania 400-550 \"szufelka\" w cokole mebli kuchennych około 250zł gl74@op.pl 602 129 135
|
|
Nie wiedziałam, że to taki duży koszt.... Widziałam kiedyś coś takiego i właściciele bardzo sobie chwalili ale nie wiem czy się zdecyduje jak to takie koszta są... :( Greta Ja opalam ekologicznie, a Ty? (korzystnie z SekPolem)
|
|
Jeżeli jesteś zainteresowany odkurzaczem centralnym to na tej stronie możesz znaleźć sporo ciekawych artykułów na ten temat http://odkurzacze-centralne.org/ Znajdziesz też coś na pewno nt. ceny. Innym rozwiązaniem może być poproszenie ich o wycenę i np. zestawienie z kosztem innych firm. Po takim porównaniu będziesz mieć pewność, że wybierasz najlepszą ofertę.
|
|
Kupilem Profi na allegro za 1700. W gratisie byly 3 gniazdka, separator popiolu, rura 9m i trzy szczotki. Montowalem sam.
|
|
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Rainbow, która jest producentem nowoczesnych i profesjonalnych odkurzacz z filtrem wodnym . Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |