Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
walizki ?? |
Witam, zamierzam zamówić przez internet komplet walizek (jest ich 4) chętinie tanio odsprzedamkomuś jakies 2 bo aż tyle nie potrzebuję ;) piszcie na email; paula0987@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: walizki ?? |
yyy mam błąd w emailu ; paulax0987x@wp.pl teraz jest dobrze :)
|
|
jak tanio odsprzedasz, to ja odkupię wszystkie 4. zamawiaj i daj znać jak już przyślą...
|
|
Tylko chce dwie sobie zatrzymać to są 4 walizki o różnych rozmiarach ( bagaż, mała, średnia i duża) jak chcesz to napisz na pocztę to wyślę ci linka jak wyglądają. Na prawde tanio sprzedam je bo w sklepach widziałam po 100 jak nie więcej mała kosztuje ;/ a tu za 4 zapłacę 225 z groszami :) więc jakoś uważam że bardziej się opłaca tylko sens w tym że aż tyle nie potrzebuję interesują mnie tylko te najmnijsze.
|
|
Koteq, ale ja chyba wyraźnie napisałem, że interesują mnie 4 szt! dobra zrobimy tak... kup te 4, a ja je od Ciebie odkupię powiedzmy za 200zł. niech stracę! miało być tanio... te 2 najmniejsze Ci odsprzedam, powiedzmy po 80zł za sztukę. co będziesz przepłacała po 100, albo i więcej zł. aha! tylko zamów ciemny, taki \"nie brudzący\" kolor! pozdrawiam i czekam na jakieś info!
|
|
widze, że się nie zrozumieliśmy...
|
|
dobra... ale to już ostatnia moja cena. po 70zł za sztukę. taniej nie mogę! musimy sobie pomagać... nie?!
|
|
ale to ja chciałam je tobie sprzedać, a wyszła z tego, że to ty mi je sprzedajesz ;/
|
|
no widzisz jak namotałaś?! zdawać by się mogło, że prosta sprawa do dogadania, ale nie... dobra, nie chcę tych Twoich walizek. poczekam, może ktoś jeszcze będzie chciał sprzedać i łatwiej będzie się dogadać. pozdrawiam!
|
|
Ha ha :D to ty namotałes ;p
|
|
on nie namotał, on z ciebie zadrwił
|
|
oj tam zaraz zadrwił! bez przesadyzmu! dość mam tych tematów o blokadach, o rolnikach... ciągle o tym samym, a prowadzi to tylko do co raz większego skłócenia miasta ze wsią... i wszem wiadomo, kto korzyść osiąga. Koteq, jeżeli poczułaś się obrażona, to bardzo przepraszam! ot! głupi żart. po pierwszym Twoim poście wydałaś mi się sympatyczna i znająca żarty. mam nadzieję, że znajdziesz prawdziwego kupca na te walizki, czego z całego serca Ci życzę! pozdrawiam! szron
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |