Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś Internet IST |
Czy u was też dziś internet w IST bardzo, bardzo wolno chodzi ???? Praktycznie stoi!! To tak zaczęło się dziać po południu. Jak tam u was z ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś Internet IST |
Z informacji jakie posiadam, coś tam zmieniają na kablach także cierpliwosci. Nie ma mnie na miejscu, także nie wiem dokładnie co tam się u nich dzieje :D
|
|
u mnie też jest bardzo wolny (IST) ********************* ********************* *********************
|
|
Mam to samo ... strasznie irytujące
|
|
proponuje zerknać tu jak to jeszcze działa czy coś tam nie informowali/informują http://siec.elomza.pl Sprawdzcie
|
|
JEST INFORMACJA Awaria | Drukuj | Email 14.02.2015. W dniu 14.02.2015, około godziny 17:40 nastąpiła awaria dwóch z trzech naszych łącz tranzytowych. Awaria spowodowana jest pożarem Mostu Łazienkowskiego w Warszawie, gdzie przebiegają dzierżawione przez nas łącza transmisyjne. Powyższa awaria spowodowała przerwę w dostępie do usługi Telewizji Cyfrowej oraz problemy ze stratami pakietów w dostępnie do Internetu. Na chwilę obecną nie jest znany czas usunięcia awarii. Za niedogodności przepraszamy.
|
|
No to nieciekawie :(
|
|
|
Dajcie troche czasu dla panów pracujących w IST. Puszcza ruch tymczasowo na okretkę i mimo tej poteżnej awarni net pewnie wam bedzie działać, może nie tak jak powinien, ale napewno działać bedzie :) Wkoncu to IST, a nie... np: vectra ^^
|
|
masakra jest, ciekawe co dadza w zamian, bo jak ja choruje to mi placa 80%? :)
|
|
Mnie też irytować zaczyna dzisiejsza jakoś internetu, ale jako, że ogólnie internet z IST należy do tych bezawaryjnych, to staram się wykazać cierpliwością i zrozumieniem :-) Po prostu umilę sobie czas książką, zamiast neta ;-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
IST raczej nie ma wpływu na sytuację. Trzeba poczekać cierpliwie i już.
|
|
Dokładnie. Nic tylko czekać aż panowie rozwiążą problem. frizq
|
|
Poczekamy z miesiąc ponad i tyle. Zanim ich tam wpuszczą żeby to naprawić. Jak będzie bezpiecznie że się nie zawali to wtedy panowie wkroczą i naprawią. Ale i tak jak dla mnie IST jest najlepszym dostawcą internetów. Nigdy się na nich nie zawiodłem. Więc czekajmy cierpliwie :)
|
|
właśnie. jak wyłączą internet. ludzie znajdą cza dla siebie, zaczną siebie zauważać, czytać książki, wychodzić do ludzi... kurde opisuję siebie :P (mam nadzieję że tylko hehe)
|
|
Niby dobrze że nie było neta w walentynki. Każdy się zajął sobą i ukochaną. :)
|
|
nikogo to nie obchodzi ze mają problem....czy jak ja bede miała problem z kasą i nie bede mogła opłacic internetu w całosci tylko 50 % ,to czy IST to bedzie interesowac??Czy pomyślą sobie tak jak czesc formułowiczów...cierpliwosci...ten klient napewno zamiesiąc opłaci fakure w całosci...uzbrujmy sie w cierpliwosc....jasne....juz to widze.....
|
|
poprawka ort. uzbrójmy
|
|
Mam pakiet 4 zrobiłem speedtesta: http://www.speedtest.net/my-result/4145527458 mam teorię, że na razie sprawę załatano w ten sposób, że zwykłe strony puszczane są bez specjalnych opóźnień natomiast wszelkie youtuby, chomiki i tym podobne łączożerne strony są blokowane do mniejszych transferów
|
|
Problem rozwiązany. YouTube śmiga jak szalone frizq
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |