środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rolnicze Protesty

Czy i z jakiej racji mam popierać rolnicze protesty kto ma w tym kraju lekko nikt.Ja pracuje jako kierowca za 2tysiaki i musze zapierdzielać od rana do wieczora akurat jeżdziłem przez Zabłudów na Hajnówke oczywiście Porosły,Knyszyn omijałem przez rolników pracowałem dłużej naginałem tarczki za które przed inspekcją ja dostane po ***** a oni narzekają i kto przez nich cierpi my zwylki ludzie niech protestują w Warszawie a nie utrudniają życie innym nawet gorzej sytuowanych ludzi niż oni ROLNICY nie narzekajcie w porównaniu do dziesięciu lat do tyłu było zacofanie u Was widać że sie zmienia a u zwykłych ludzi nic i nie płaczą a Wy im idzieciom robicie krzywde

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rolnicze Protesty

Krzywde w słowach tego znavczenia że do szkoły dojechać nie mogą a my do pracy przez was musimy po dziurach jeżdzić jak rozwale zawieszenie to do kogo mam mieć pretensje ogarnijcie sie Panowie i nie słuchajcie tego Izdebskiego bo widać że gość chce sie wylansować jak Lepper sw pamięci sami wiemy co póżniej zrobił jak został ministrem nul zero

jacobs... wyluzuj, przytul żonę/dziewczynę/chłopaka... kogo tam uważasz.
dzisiaj Walentynki!

zobacz na Forum, w ilu już tematach ludzie im tłumaczą w czym rzecz...

Szron sam wyluzuj a co do przytulania nie wiem kogo ty przytulasz ja dziewczyny wiem że dzis walentynki ale to nie ty jeżdzisz omijasz szklanka na drodze te główne jeszcze półbiedy a te co policja kieruje na objazdy jajo jak s.......a ty mi mówisz wyluzuj i przytul kogo uważasz ja uważam kogo przytulam SZRON

ale po co się \"podniecasz\" od razu?

napisałem Ci tylko, że tych tematów jest na Forum już kilka...
a może uważasz, że któryś napisze i Cię przeprosi? nie doczekasz się!
wszędzie piszą i mówią... \"bida, walcem o sfoje!\"
jeżdżę, jeżdżę i to dość dużo.

a moja \"przytulanka\" już w łóżku na mnie czeka... tak, że miłej nocy Ci życzę!

Widzisz... traktorem za daleko do warszawy ... trzeba na oporządek zdążyć ^^.
Tarczek się nie przegina... się staje i idzie spać :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org