Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy!!!!!! Zagineli 2 male piski ( suczki ) |
Dzis okolo godziny 12 00 - 12 30 przesli pod brama na STAREJ LOMZY NAD RZEKA 2 male pieski ( szare) prawdopodobnie ktos podjechal i zabral samochodem. BARDZO PROSIMY O ZWROT PIESKOW, JEST NAM PRZYKRO ZE KTOS ZABRAL Z RODZINY . NIE RASOWE , MIESZANCE O KOLORZE SZARYM ,IMIONA SARA I SONIA . Z GORY DZIEKUJE , TEL 889478269
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy!!!!!! Zagineli 2 male piski ( suczki ) |
sory ze zapytam ile ma lat osoba ktora to pisala?? ps. jesli psy byly za barmka to moze ktos je odda moze nie wiedzial ze maja dom??? a moze sam za kims polecialy??? skad wiesz widzialas ze ktos je zabieral??
|
|
Rodzice tak powiedzieli po 10 minutach po wypuszczeniu pieskow juz nie bylo a ich matka wrocila sama
|
|
Bardzo prosze o pomoc
|
|
Pieski zagineli, pieskuff nie ma już... (połłł...)
|
|
Jestem z innego panstwa i prosze mnie nie obrazac
|
|
Ktoś Cię obraził? Chyba nie w tym temacie... Dla Twojej wiadomości - jeśli piszesz coś w stylu \"zagineli 2 male piski\" to nie licz na poważne odpowiedzi. Mogłaś od razu zaznaczyć, że polska język - trudna język.
|
|
wlasnie przez te bledy zapytalam ile osoba ma lat?? <<prześli i zgineli pieski>> jakos nie chce mi sie wierzyc ze nie jestes z Polski. Glupie usprawiedliwienie. PIESKI ZGINĘŁY nie pieski zginel PIESKI PRZESZŁY nie piesli prześli. To to juz jest po wieśniacku z nie po ZAGRANICZNEMU. DAJ ZDJĘCIA PSÓW.
|
|
Dostałam informacje że piesków wiedziano w Zambrowie około godz 15.00 dziewczyny 10-15 lat ich mieli
|
|
10 a 15 to duza roznica w wygladzie. poza tym co 10 letni dziewczynka sama by robila na starej lomzy jak by byla z zambrowa??
|
|
Dziś został po cichu oddany pod bramę jeden piesek, drugiego dalej ktoś trzyma. Bardzo prosimy o zwrot drugiego pieska, ponieważ powinien być jeszcze karmiony przez matkę .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |