Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tor przeszkód na piłsudskiego |
Witam. Tak krótko chciałem tylko spytać. Ostatnio przejeżdżając przez Łomżę na Piłsudskiego na środkowym pasie spostrzegłem jakieś dziwne płotki olimpijskie na pasach dla pieszych, na pasie zieleni. Moje pytanie wiec, cóż to takiego te płotki, a raczej siatki i ku czemu mają służyć? Moja teoria?! Taki spisek?! Włodarze miasta dbają o naszą kondycje zarowno fizyczna jak i psychiczna. Stanie na wiecznym czerwonym na pewno buduje kondycje psychiczna, a w zimie zapewne i fizyczną, a że w mieście sami sportowcy to gdzie nie będzie świateł naustawiane to staną te płotki/siatki oby nasi lekkoatleci byli w formie. Tylko jak widzę tam matkę z dzieckiem w wózku jak zapierdala po błocie, żeby to ominąć to mnie skręca?! Ktoś coś wie? Ktoś coś słyszał? Bo owe płotki już na necie robią furorę :D PS: Z tym czerwonym na piłsudskiego to kabaret. Zbiera się tłum i czeka... czeka.... bach zielone... Poszli wystartowali,,,, LECĄ,,, już prawie,,, za chwile,,, jeszcze dwa kroki,,, bach czerwone... niestety nie każdy zdąży w swoich adasiach wyhamować... przebiega... za rogiem?... 100zł w plecy :D statystyki rosną... O CO KAMAN?xD E te Wcpiker... Mietek zobaczta chopy na co wasze podatki ida ^^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tor przeszkód na piłsudskiego |
te plotki podobno maja zapobiegać przebieganiu całej długości pasa. tak to musisz teraz wszystko omijać, a kierowca nie obawia się ze nagle ktoś wbiegnie na jezdnie. pomysł ok, ALE NIE na takiej malej wysepce.... idiotyzmem było stawianie ich w tym miejscu. Coś więcej na ten temat http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150112/REG20/150109821 Nie ważne skąd pochodzisz, ważne jakim Cię widzą
|
|
To są płotki dla rowerzystów ale jak się całe życie na roli siedzi to jest wtedy zdziwienie ...
|
|
a to maja przez nie skakac na bmxach? taki skate park? czemu zapobiega wtargnirciu na ulice? ze co? haha smieszni jestescie :) tyle krajow zwiedzilem i w zadnym takiej hujni nie widzialem, ale to tylko swiadczy o spoleczenstwie ^^ nastepnym pomyslem pewnie beda ronda na przejsciach^^ wkoncu unia dala to trzeba skorzystac. polew z was okrutny, idiotow z was robia a wy sie na to godzicie i jeszcze przyklaskujecie:) bidule
|
|
\"tyle krajow zwiedzilem...\" chyba przez internetowe biuro podróży
|
|
pisz w temacie, albo zamilcz ok? masz cos sensownego do napisanie? widac nie bardzo, a skoro tak proponuje rundke wkolo ronda solidarnosci postoisz na czerwonym z 2 godzinki przy 0 ruchu to bedziesz mial czas na przemyslenia, i moze cos sensownego napiszesz, bo to wlasnie dla ciebie i tobie podobnym idiotom te wszystkie spoleczne udogodnienia. wiec lec, lec na przemyslenia. i uwazaj na mietka bo sie na ciebie zaczaji w swojej koszuli, schowany w swoim klimatyzowanym aucie.
|
|
uderz w stół a \"powerfulpk\" się odezwie.
|
|
w UE to juz 20 lat temu tak porobili a tu dopiero sie domyslili a ludzie tak zacofani i nie wiedza do czego sluzy niedlugo wakacje to w siatke pogracie lub w babinktona ahahahah
|
|
Jakze trafne spostrzeznie. Wiadomo od dawna, ze unia produkuje bezmozgi motloch co to przez przejscie nie umie przejsc. Wszystko ofcorz dla waszego bezpieczenstwa robaczki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |