Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS-poprostu skandal |
Łomza chyba nie dorosla do tego aby pilkarze reprezentowali to miasto w kraju.Konkretnie chodzi mi o wladze miasta ktore od poczatku robily wszystko zeby ŁKS nie zagral w II lidze.Nie moge zrozumiec jak mozna zmarnowac tyle pracy zarowno pilkarzy trenera dzialaczy klubu jak i kibicow.Niech Panowie z ratusza nie mysla ze ujdzie im to na sucho.Ze kibice jak i reszta lomzynskiego spoleczenstwa pojdzie w zblizajacych sie wyborach glosowac na nich i ich kolesi z ukladu.Nie wystarczy zniszczenie duetu Zajkowski-Kosiorek zeby dzierzyc wladze przez nastepne lata.Wyrok samozaglady wydaliscie na siebie sami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS-poprostu skandal |
|
A twoim zdaniem panowie Zajkowski i Kosiorek mieli czrodziejską rożdżkę ,która wyczarowałaby piękny stadion w Łomży na 20 tys. ludzi z zadaszeniem i podgrzewaną murawą i parę milonów na nowych zawodników.Chłopie zastanów się z pustego i Salomon nie naleje....A władze Łomży to ewentualnie mogą sie dorzucić do działalności klubu i remontu stadionu.A tak z innej beczki to wg. mnie to ci panowie,którzy jak piszesz podstepnie zostali pozbawieni władzy w ŁKS-ie,narobili niepotrzebnie zamieszania ,jak się nie ma pieniędzy na II ligę,a nawet pomysłu jak je zdobyć to nie robi się ludziom nadzieji na grę w wyższej lidze niż III.
|
|
to wynika na to że każdy z zawodników i z kibiców był oszukiwany ze strony starego zarządu ŁKS-u.
|
|
|
Nawet na www.2liga.pl o nas newsa napisali.. _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
jest jestesmy 1 w głosowaniu
|
|
Nie jjemy od tej pory mięsa i wędlin z JBB...
|
|
Łomzaaa czemu??
|
|
Dajcie spokój już z tym ŁKS-em tylko szkoda waszych nerwów na bande "decydentow" oszukalllyy kibicow :D
|
|
|
Stary Zarząd to po pierwsze wygrał IV ligę, wygrał III ligę. Po drugie był brutalnie atakowany przez władze miasta i spotkał się z totalną blokadą pomocy przez ponad rok czasu (patrz m.in. wywiad z prezydentem i p.Zajkowskim). Po trzecie uległ w tej walce z siłą prezydenta miasta i musiał odejść, a sytuacja się nie zmieniła. Czy warto mieć takie władze w mieście? PS. szeregowi urzędnicy urzędu miasta to super przyjaźni ludzie, doświadczyłem tego kilka razy, mam nadzieję że nie sprawdzi się powiedzenie "ryba psuje się od głowy" i głowa zostanie wymieniona na świeżą, bo obecna cierpi na znaczny przerost samozauroczenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |