Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plastyka nosa |
Witam. Czy ktoś wie gdzie można przeprowdzić taki zabieg na NFZ? Osoba jest po wypadku samochodowym, miała nastawiany nos (coś nie do końca jest ok., jest problem z jedną przegrodą-trudność w oddychaniu, no i widać małe skrzywienie). W szpitalu w Olsztynie (tam gdzie był nastawiany nos) kolejka wynosi 2,5roku, w Białymstoku w Uniwersyteckim powiedziano mi, że nie robią takich zabiegów, gdzieś tam indziej tylko prywatnie... Z góry dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plastyka nosa |
jak prywatnie to ja robilem sobie zabieg w tej klinice MML- dr. Michał Michalikichał Michalik 00-112 Warszawa Plac Grzybowski,ul. Bagno 2, moge z czystym sumieniem ich polecic...tez mialem podobny problem ze zle zlozonym nosem Pozdrawiam
|
|
dr n. med. Lubomir Lembas Puławska 455 Warszawa, 02-801 +48 22 273 47 34 Zadzwoń i zapytaj,chyba robią na NFZ
|
|
A ile płaciłeś prywatnie? Najlepiej jednak to byłoby na fundusz, bo nie stać siostry żeby wyłożyć pewnie z parę tys. :-(
|
|
Niestety w Warszawie na Puławskiej robią tylko prywatnie :-(
|
|
jakies 2lata temu mialem zabieg i wszystko wynioslo mnie okolo 5tys... ale jak sie naczytalem ze po takiej korekcie w lomzy nie mozna pracowac przez 3 miesiace czy cos w tym styl....po zabiegu w warszawie juz po tygodniu nos byl jak nowy ;) znaczy sie nie bylo z nim zadnych problem. Pozdrawiam
|
|
Na NFZ to chyba raczej nie, znajoma robiła prywatnie w Warszawie u dr.Grzesiak w jej klinice. Na stronie www.drgrzesiak.pl sa nawet zdjęcia. Bardzo zadowolona była i sobie chwaliła ale to nie na nfz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |