Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiona tablica BL41197 |
Witam serdecznie . Dziś w godzinach wieczornych na terenie Łomży zgubiłem tablicę rejestracyjną o numerach BL41197 . O zaistniałej sytuacji zorientowałem się dopiero pod blokiem , zgubiona została prawdopodobnie na odcinku \"stary most\" - Aleja Legionów - okolice sklepu Farmer. Jeśli ktoś odnalazł tablicę proszę o zostawienie kontaktu na mailu szyles6@wp.pl , odwdzięczę się dobrym SZKŁEM :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiona tablica BL41197 |
Zgłoś to na policję bo mogą w CPN na twoje tablice zaatakować paliwa
|
|
Zgłosiłem już , wróciłem pod pracę i odnalazłem połamaną ramkę , więc nie było to zagubienie tylko ktoś ewidentnie ukradł tą tablicę , co ciekawsze , niedaleko miejsca gdzie parkowałem były również połamane 3 inne ramki. Wychodzi na to , że nie tylko mi ktoś zawinął tablicę rejestracyjną.
|
|
Napisz, że dla idioty, który Ci ukradł tablicę, SZKŁO nieaktualne. Może nie jest aż tak \"kumaty\"... Dobrze, że zgłosiłeś, niech to będzie nauczka dla innych, czasem dobrzy ludzie znajdą i oddadzą, ale czasem trafi się taki jeuop i wtedy trzeba działać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |