Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Suknie ślubne |
Pytanie do Was kobiety :) Które salony sukien ślubnych w Łomży polecacie? A które omijać szerokim łukiem? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Suknie ślubne |
Ja z czystym sumieniem polecam salon sukien ślubnych na skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego i Sikorskiego, Bellissima, dokładny adres Wojska Polskiego 38 (po metalowych schodkach w górę). Tam brałam niedawno swoją suknię. Bardzo uprzejma Pani, doradzi, podpowie. Można zmierzyć suknię bez wcześniejszego umawiania się na przymiarkę. Ceny też są przystępne.
|
|
Jest pełno starych tematów o WSZYSTKIM co jest związane z weselem. Po co zaśmiecać forum nowym o tym samym. Jeśli chcesz się pochwalić wszystkim wokół faktem że bierzesz ślub, to wysyłaj smsy do znajomych i rodziny. Resztę Łomży utrzymaj w błogiej niewiedzy, bo mało nas to interesuje ;)
|
|
Dziękuję, napewno tam zajrzę :)
|
|
piotrkropiel, akurat Ty w tym temacie miałeś chyba najmniej do powiedzenia, a jednak nie mogłeś się powstrzymać i musiałeś skomentować. A może Ty tak masz, że odpisujesz na każdy nowy założony wątek, chociaż nie dotyczy Ciebie :) Hm, a może porostu zazdrościsz że ktoś bierze ślub :) nie chce wiedzieć i proszę utrzymaj mnie w błogiej niewiedzy ;)
|
|
anna.aleksandra, a jednak coś wniosłem do tematu :) Mianowicie poinformowałem cię że szybciej się czegoś dowiesz przeszukując stare tematy. I to jest fakt. Drugim dość istotnym faktem jest to że naprawdę pomożesz innym odkopując starszy temat niż zaśmiecając forum nowymi o tej samej tematyce. Mały news dla ciebie, pewnie będziesz zaskoczona, ale mimo wszystko może być to dla ciebie przydatne na przyszłość: To jest Forum i każdy może wypowiedzieć się w każdym temacie niezależnie od tego jak dużo wnosi do tematu. Jak by nie patrzeć, takie przywileje zapewnia nam konstytucja :) Na marginesie: \"Hm, a może poprostu zazdrościsz że ktoś bierze ślub\" akurat ja jestem już kilka lat po ślubie i nie mam czego zazdrościć. Tak więc pudło ;) A patrząc na twoją ostatnią wypowiedź widzę że zamiast zazdrościć powinienem współczuć temu który (na swoje nieszczęście) ci się oświadczył i łączyć się razem z nim w bólu. Bo sprawiasz wrażenie kobiety która nie pozwoli facetowi \"nosić spodni\" w związku ;)
|
|
piotrkropiel naprawdę szkoda mi czasu ale Ci odpiszę - niech nie będzie Ci smutno, że zostawiłam Cię bez odpowiedzi :) pewnie byłoby Ci zwyczajnie przykro. Zastanawiam się czy śledzisz to forum minuta w minutę i wszystkim, którzy \"założyli\" wątek, który już był, czy nawet o bardzo podobnej tematyce odpisujesz tak jak mi. Rozumiem, że masz może bardzo dużo czasu i np. nudzisz się ale są liczne fora na których również mógłbyś się udzielić :) sądzę, że ludzie bardzo to docenią, jeśli podzielisz się z nimi tą ogromną wiedzą, którą podzieliłeś się również ze mną :) Niestety muszę Cię zmartwić... rozumiem, że lubisz snuć domysły ale troszkę poniosła Cię fantazja. Akurat to nie ja a właśnie mój mężczyzna /\"nosi spodnie\"/ w naszym związku, a że mi to odpowiada to nie odbieram mu tej przyjemności ;) więc piotrkropiel nie za bardzo masz mu czego współczuć. Ale widzę, że lubisz oceniać ludzi po jednej wypowiedzi i to w dodatku nie w \"realu\". Jeżeli oceniasz ludzi w ten sposób, to innym, którzy spotkają Cię na swojej drodze - współczuję, a sobie winszuję, że nie miałam okazji Cię spotkać ani poznać. Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i czekam na Twoją pełną ironii odpowiedź :)
|
|
anna.aleksandra szkoda ci czasu, ale odpowiedź dałaś bardzo obszerną i wyczerpującą :D Forum może służyć również do zabijania wolnego czasu, co ja właśnie tu robię. Moją ogromną wiedzą dziele się tam, gdzie uważam że jest potrzebna. I w takiej postaci w jakiej sądzę że może zostać zrozumiana przez poszczególne przypadki ;) Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Ironia Mam nadzieję że cię nie zawiodłem, i o taką odpowiedź pełną ironii tobie chodziło :) Jeśli źle cię oceniłem to serdecznie przepraszam. Ale jeśli zadajesz pytanie/snujesz domysły (nawet bez odpowiedniego znaku (?) na końcu) i dorzucasz że nie chcesz znać prawdy/odpowiedzi to albo ty sama zbyt pochopnie oceniasz ludzi, bądź jesteś ignorantką której nie można nic odpowiedzieć co byś się nie obraziła, bo twoje zawsze musi być na wierzchu :) Gdyby nie było ci szkoda czasu, to odpisz ;) Zawsze mogę poprowadzić \"ciekawą ;)\" rozmowę. A na tą chwilę pozdrawiam serdecznie :)
|
|
piotrkropiel, a niech Ci będzie - odpisze :) Nie chcę Cię pouczać, ale skoro już postanowiłeś wspomnieć o błędach językowych to podpowiem Ci, że formy zaimka osobowego \"Ci/Tobie\" powinno się pisać z dużej litery(ze względów grzecznościowych). To tak na przyszłość żebyś wiedział...bo skoro \"to jest forum i każdy może wypowiedzieć się w każdym temacie niezależnie od tego jak dużo wnosi do tematu\" to również podzielę się swoją wiedzą. Ojej, przepraszam, że teraz moje jest na wierzchu ale tak wyszło ;) Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
anna.aleksandra, jak miło że podjęłaś dyskusję :) No więc w odp na twoje \"próby\" pouczania, czyli: \"formy zaimka osobowego \"Ci/Tobie\" powinno się pisać z dużej litery (ze względów grzecznośiowych)\" I tu najpierw moje pytanie: Dlaczego \"(ze względów grzecznośiowych)\" napisałaś w nawiasie? Jest to najważniejsza część tego zdania ;) Nie jest to błąd językowy z mojej strony, ponieważ: Zaimki osobowe odnoszące się do adresata piszemy wielką literą, okazując w ten sposób SZACUNEK rozmówcy i jak sama zauważyłaś jest to zwrot grzecznośiowy :) I nikt z polonistów nie powinien powiedzieć że niepoprawny :) Osobiście nie znam nikogo z tego forum, stąd taka a nie inna jest moja pisownia zaimka osobowego. I to w każdym moim poście, nie tylko tych tutaj dotyczących ciebie :) I nadal twoje nie jest na wierzchu :D Więc spodziewam się riposty:) Ale zawsze mogę się mylić. Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |