Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chińska dieta cud, |
Są trzy dobowe etapy tej diety.EFEKT FANTASTYCZNY! Etap I-śniadanie,zupka chińska Vifon Etap II-obiad,zupka chińska Amino Etap III-kolacja,zupka chińska Kim Lan Gwarantowane 3-4 kg w tydzień.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chińska dieta cud, |
Oczywiście 3-4 kg z ciałka wyrzucamy w dół. Aha i jeszcze ostra suplementacja Gorącymi Kubkami z Knorr-a między poszczególnymi etapami.
|
|
Zupa chińska z piesków bardzo smaczna
|
|
hameryki to ty tym nie odkryłeś. mój znajomy juz od kilku lat jest na tej diecie jeszcze gdy nie zaczeła być modna i musze wam powiedziec ze efekty sa po prostu wow!
|
|
Pytanie do siwysiwy!!!!! Czy od razu należy zgłaszać się do NFZ na wymianę wątroby? znaczy w kolejkę stawać? makaron w tych zupkach pokrywany jest woskiem, a ten rozpuszcza się po 2-3 dniach., a na wątrobę działa gorzej niż piwo mocne z biedrony.
|
|
pierdzielisz mój znajomy je codzien te zupki był na badaniach i jest wszystko ok watroba tez.
|
|
Ja nie gwarantuję że będziemy zdrowsi,ważne że szczuplejsi. Do wdrożenia owej diety możemy się przygotować.Trzeba wcześniej znaleźć sobie dawcę wątroby.A potem już z górki.
|
|
No to szukam dawcy wątroby.
|
|
Tylko nie możemy przesadzić z tą dietą,jeśli chodzi o długość jej trwania bo możemy władować się w anoreksję.
|
|
Amerykańska dieta 100 % skuteczna. Przestać żreć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |