Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ma ktoś owczarka na oddanie lub sprzedanie |
witam może ktoś z was wie kto ma może owczarka na oddanie lub sprzedanie za nie wielką opłatę najlepiej suczke wiecej info pod nr mojego tel 797637438 Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ma ktoś owczarka na oddanie lub sprzedanie |
Ja wiem jeśli chcesz odezwij sie na emaila adrian123@opoczta.pl
|
|
puść mi sygnała na tel oddzwonię i pogadamy Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
|
Idź do schroniska tam są róźne rasy
|
|
i zrobisz przy okazji dobry uczynek
|
|
jeśli chcesz za darmo lub za niewielką opłatę dużego i wymagającego psa, to czy zastanawiałeś się za co go utrzymasz? wyżywienie i pielęgnacja owczarka (domyślam się, że chodzi Ci o niemieckiego, choć może się mylę...? i tak wszystkie są duże) wymagaj ą sporych nakładów finansowych, a nie niewielkiej opłaty... zastanów się 3 razy i później kolejne 3, żeby pies nie musiał cierpieć.
|
|
Koleżanka ma na sprzedanie owczarki niemieckie długowłose z rodowodem . Cena pieska 600 , a suczki 800 . Jeśli jesteś zainteresowana pisz na meila : karo.lina971@wp.pl
|
|
???/? Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |