Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dom z wbudowanym garażem czy bez? |
Co będzie lepszą opcją dom z wbudowanym garażem czy bez? Różne są opinie na ten teamt. Jedni mówią, że śmierdzi w domu spalinami. Inni, że przy dobrej wentylacji nic nie będzie śmierdziało. Jak to z tym jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dom z wbudowanym garażem czy bez? |
Nic nie śmierdzi, najtańsza i najpraktyczniejsza opcja to właśnie garaż połączony z domem, obok domu dużo drożej postawić, a bez garażu to pomyłka.Mam i polecam.Bramy na pilota, przy pogodzie przydkiej, wjeżdżasz i wyjeżdżasz sucho, ciepło.
|
|
lomza1 ma rację, żeby nie smierdziało to zrób dobrą wentylację w garażu a między domem a garazem wstaw drzwi zewnętrzne. Będzie cieplej i szczelnie. I niży podatek od nieruchomości.
|
|
Dokładnie, podatków mniej , ja mam najtańsze drzwi bez żadnych szyb, otworów miedzy garażem i domem i zero jakichkolwiek \"zapachów\"
|
|
Jeżeli lubisz skrobać szyby samochodu zimą to nie buduj garażu :) Przy normalnie funkcjonującym samochodzie i szczelnych drzwiach nie ma mowy o żadnych dziwnych zapachach w domu. http://urzadzajtanio.pl
|
|
Jeśli w garażu ma stać Golf 3, to i podwójne drzwi nie pomogą ;-)
|
|
tylko i wyłącznie dom z wbudowanym garażem. Nie wyobrażam sobie inaczej;) Jeśli o zapach chodzi, to nigdy nie zauważyłam, aby było coś u mnie czuć. Jest to wygodne rozwiązanie, bo wysiadasz i w razie deszczu czy śniegu nie musisz biec do drzwi wejściowych. Oczywiście jeśli drzwi garażowe masz na pilota;) Greta Ja opalam ekologicznie, a Ty? (korzystnie z SekPolem)
|
|
Jak nie masz na pilota to żonka robi za napęd i się otwierają też ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |