piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
okradane domy/mieszkania

Witam,
poszukuję osób, które pomiędzy 21.00 a 4.00 rano z 24 na 25 stycznia br. (sobota/niedziela) znalazły się na ulicy Wojska Polskiego (obok Biedronki przy CPN i centrum medycznego na Makowej) i zauważyły osoby, których zachowanie wydawało się podejrzane. Za każdą cenną informację, która pomoże w schwytaniu włamywaczy wysoka nagroda!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: okradane domy/mieszkania

taki alarm tani to od powiedzmy 1300zl w góre fajny około 4tys. plus instalacja pare stówek, do tego okolo 60zł miesiac i agencja jest w 2 -3 min. i ja mam jajka na stole i włamywaczy pier...le

2-3min? ktora agencja taka szybka? bo0 korzystalem z 2 jak do tej pory i zadna :)

Pewnie mieszka obok purzeczko to za płota wyskoczą ...

Widać, że policja \"prężnie\" działa, skoro poszkodowany sam musi szukać sprawcy na forum... Straż miejska pewnie też gdzieś dzielnie fororadaru pilnowała.

kk

ja mam kuguara i nie chwale. i niech bedzie 5 min. lub 4 ale jest i mysle ze nie dadza rady nic wykołować chyba ze sean connery przybędzie jako bond i ominie czujki a zeta jons bedzie obczajac czy nie leci ochrona a jak cos ewentulanie antonio banderas w masce ich powstrzyma. jak nie to patrzac na ostani artykuł jak to policja znalazła włamywaczy po sladach na sniegu w dalszym ciagu jajka na stole i włamywaczy pierd..le

A co z ci z szybkiego dojazdu czy ty myslisz ze oni wlamywacza beda łapać.

wystarczy że spłoszą

a tak to tak, sama taka niby wyjka alarmu to 50zł i jakies naklejki wrzucic ze ochrona i juz taki element sie zastanowi dobrze czy aby warto ryzykowac uruchominie alarmu i caała reszte

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org