Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie po garnitur? |
Możecie podpowiedzieć gdzie bo nie mam czasu na zwiedzanie wszystkich sklepów w mieście.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie po garnitur? |
. "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
na przeciwko katedry
|
|
dokładnie, bardzo dobry sklep i nie drogo .........................................................................
|
|
Koło Katedry,w dawnym ZURT. Mozesz na miejscu nawet robic drobne przerobki. np.w koszuli obciac rekawy by miec krotki rekaw, to zrobia w 15min bo na pietrze sa krawcowe. Znajdziesz tam wszystko.
|
|
sklep szefler na farnej
|
|
polecam sklep obok TelePizza, ten po lewej stronie, nazwy nie pamiętam, fachowa pomoc i ceny dobre, duży wybór modnych garniturów Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
najlepiej do biedronki
|
|
Sunset Suit obok dawnego Łosia i teraz telepizzy też polecam , Człowiek co tam pracuję mam miarki w oczach i jest perfekcjonistą w każdym calu jeśli chodzi o dobór garnitura, koszuli, pantofli i wszystkiego co związane z galanterią , polecam również Recmana oraz Vistule .
|
|
Recman w galerii Veneda. Miła i pomocna obsługa.
|
|
To \"oko\" w oczach w tego sprzedawcy oznaczało, że mój 24 letni syn kupił garnitur i koszulę o 1 nr za małe i garnitur za niezłą kasę, którego boją się prać w pralni chemicznej (proponują tylko ręczne czyszczenie, bo się \"rozleci\", tzn. marynarka straci fason. Faktycznie, niedoświadczonemu klientowi wciśnie wszystko. W tym jest dobry.
|
|
mam na myśli oczywiście zachwalanego sprzedawcę ze sklepu Sunset Suit obok dawnego Łosia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |