Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio samochodowe |
Witam, gdzie mogę kupić w rozsądnej cenie dobre radio samochodowe? Z góry dzięki, za pomocne info ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio samochodowe |
Podam ci link do nowej promocji MediaExpert(od dzis) http://www.mediaexpert.gazetkapromocyjna.com.pl/mediaexpert/2/gazetka-promocyjna.php Zobaczysz w niej fajne radyjko CD firmy Pioneer za 199zł. Moim zdaniem w dobrej cenie za 4x 50W,MP3
|
|
najlepiej kupic uzywane,wtedy bedzie za dobre pieniadze.. w sklepach jest drogo lepiej dac 200 zl za fajna uzywke niz za nowe najtansze radyjko
|
|
NAjlepiej kupic radio uzywane ale wysokiej klasy niz Nowe najnizszy model. Ktorego dzwiek bedzie do niczego i zero satysfakcji. Polecam serie SONY XPLOD.
|
|
ja natomiast sony nie polecam,polecam np clariona,pioneera,alipike
|
|
ja kupilem ostatnio pioneera, modelu nie pamietam.z wyjściem aux i na usb, bez cd. i jestem mega zadowolony.dźwięk mega czysty i mi to w zupełności wystarczy. jest też wyjście na wzmacniacz, sterowanie subwoferem. jak na radio za 180 zł to chyba nie ma lepszego w tej cenie.zależy czego oczekujesz od radia.
|
|
Ja polecam coś z półki Jvc ja mam model kd-r611 chyba i jestem zadowolony od samego poczatku :) po 3 latach uzytkowania bym go nie zmienil
|
|
A ja nic konkretnego nie polecam. Polecam jedynie kupować radio z głową http://artelis.pl/artykuly/64956/Radio-samochodowe---jakie-wybrac Lans lansem, ale po co przepłacać?
|
|
uwaga pozycjonowanie stron przez pajaca
|
|
Pytanie do kolegi, ktory zakupil Jvc kd-r611 czy nadal poleca radyjko. Zastanawiam sie rowniez nad zakupem radia Jvc, model KD-X220E z tego co widze jest troche tansze od Twojego modelu ( 239pln na http://www.redcoon.pl/c10010100-Radia-samochodowe vs 349pln). W sumie zalezy mi tylko na obsludze przez radio usb z ktorego bede korzystal. Pozdro
|
|
wszystko tylko nie Sony
|
|
@up To moze jakas propozycja, albo argument przeciw dlaczego nie Sony.
|
|
Polecam kd r 611 powiem tak brzmi ładnie dużo funkcji no i multum kolorów, te radio juz przenosze do 3 auta i w kazdym mogłem dopasować kolor pod zegary. :)
|
|
Witam, ja polecam Radio Sony Xplod, mam takie radio i jestem bardzo zadowolony . http://www.euro.com.pl/radioodtwarzacze-samochodowe/sony-dsx-a40ui.bhtml (Polecam) Ziomek
|
|
Sprzeda 2 szt. Sony za 50 zł XR-C33R, XR-4750RDS
|
|
Kup jakieś radio Nakamichi, nie kupuj sieciowego chłamu, do tego dobre kable np. Audioquest lub Chord i głośniki Bose. Będziesz miał dobry system, który brzmi a nie gra. Pamiętaj nie stać cię na byle co, jak podają tu powyżej.
|
|
alpine 9833/35 r drozsze , wypas kenwood 6544u warte uwagi
|
|
Ja znalazłam używane na sprzedajemy.pl. Tam też kupiłam samochód. Mnóstwo fajnych ogłoszeń się tam pojawiło odkąd otomoto podniosło stawki za ogłoszenia.
|
|
wez tego kenia co podalem, 6544u lepszego w cenie do 200-220 zl nie znajdziesz, a ma o wiele wiecej niz badziewne sony czy pjoniery, blau tez odrazu sobie darowac, 6544 na procka, 24 bit, czasowki, full ustawienia na glosniki . wyjscie suba ,6x rca, bluetacz z glosnomowiacym , usb aus audio/mp3, dlugo by dalej wymieniac, aha 4x 50W ?? nie zawracaj sobie glowy takimi napisami
|
|
Tylko :SONY XPLOD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |