Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lepszy sposób niż tab.DZIEŃ PO |
Tabletka Aspiryny jest DUŻO skuteczniejszym sposobem na niechcianą ciążę niż tabletka DZIEŃ PO i nie wiem dlaczego się o tym nic nie mówi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lepszy sposób niż tab.DZIEŃ PO |
a jeszcze lepszym: nie \"pukać \" się dzień przed ;) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
siwykoniu , może tak kubeł zimnej wody z samego rana ?:)
|
|
Sposób dający 100% pewności to; 1 szklanka wody z jedynym wskazaniem; nie przed, nie po - wyłącznie ZAMIAST :)
|
|
Tylko apiryna
|
|
a po co wałachowi aspiryna ?:)
|
|
&zonk,s...........j!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
:):):):):):):):):)
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=iuX6jq06kvw addd kopia z tej reklamy, zalosne wymysl cos swojego ---------------------------------------------
|
|
sory, to bylo do akkka ---------------------------------------------
|
|
Tabletkę Aspiryny tak mocno trzyma się pomiędzy kolanami żeby nie wypadła.
|
|
Prawdopodnie kościół zezwolił już na stosowanie prezerwatyw... Tyle, że muszą mieć dziurawe końce, a dla kobiet mających problem z gardłem polecają mentolową i eukaliptusową;)
|
|
siwykoniu a co pomoże tabletka trzymana pomiędzy kolanami, jak od zada można włożyć :) a ty babcia, uważaj co by tylko nie z połykiem, bo to już kanibalizm:)
|
|
Zonk nie martw się, ja nie wegeterianka, więc nie troszcz się tak o mnie...Widziałam dla ciebie w bibliotece książkę pt:\" Onanizm\" stała na dziale robótki ręczne, jak chcesz to ci ją wypożyczę, podaj adres i mój mąż chętnie ci ją podrzuci przy okazjì pokaże ci swój\"wibrator\"co byś już więcej domysłów na mój temat snuć nie musiał...
|
|
czyli babcia łykasz proteiny? :) http://www.polykaj.pl/by-sperma-smakowala-lepiej/ http://www.polykaj.pl/ciekawostki-o-spermie/ o jakim ty mężu tu fantazjujesz, jak całymi dniami i nocami na forum siedzisz? :):)
|
|
a tak nawiasem mówiąc, to przykre musi być życie samotnej babci, która tu na forum instruowała mnie kiedyś którą ręką mam się onanizować a teraz radzi kobietom w jakim smaku wybrać prezerwatywę :):) dodaj coś i od siebie, jaki smak preferujesz ? hahaha oj, babciu, ja tam pruderyjny nie jestem, ale jak sama pisałaś, z tego nicku pisze i twoja córka a może i wnuczka to czyta ? no jest naprawdę się czym chwalić ! :):)
|
|
Odwal się odemnie, bo naprawdę jesteś żałosny,nie dokładaj do mojej wypowiedzi czegoś czego nie napisałam, fantazja cię ponosi.. I kup coś na pamięć, bo szwankuje, wnuk nie umie czytać, nie ten wiek już ci to kiedyś napisałam, a córka jest dorosła, niech czyta jak chce...Gumek nie preferuję,to jakby lizać cukierka przez papierek...
|
|
babciu, lubisz ciepłe lody ? :):)
|
|
A co chcesz spróbować, popytaj kolegów, może któryś da ci skosztować...Żałosny jesteś przyczepiłeś się do mnie jak suchy popiół do d.py, tyle tu innych kobiet jest na forum, czepnij się jakiejś innej...
|
|
&zonk poszukaj jakiegoś łebskiego informatyka i poproś go by ci RAM-u dołożył pod dekiel. Ferie się zaczęły a ty miałeś przecież jechać na zimowisko do Choroszczy.Nie załapałeś się?
|
|
siwykoniu, znów na cieniutką szkapę wyszedłeś , babcia De potrzebuje ogiera, a nie wykastrowanego wałacha ja ty !:) babciu, nie denerwuj się tak, piszę z tobą bo po prostu cię lubię i zauroczyła mnie twoja historia :) a rzadko która tu pisząca kobieta jest tak infantylnie głupia jak ty , no może jeszcze i ...... wiśnia :)
|
|
Gdybym kiedyś wystawił d...ę przez otwarte okno a obok niej wyjrzał by zonk to gdyby ktoś spojrzał z dołu to by rzekł sam do siebie: JAKIE PODOBNE BLIŹNIAKI.
|
|
siwykoniu, jakże odkrywcza myśl, godna parobka pańszczyżnialnego o inteligencji gimbusa czerpiącego swe \" mądrości\" z neostrady ! no cóż, wykastrowanemu wałachowi, daleko do ogiera a z taką końską mordą, tylko to na spęd do rzeżni siwykoniu, ile ważysz? załatwię ci saksy w Italii , jak chodzisz w pierwszej klasie, to przynajmniej transport ścierwa pokryje koszty podróży !:):)
|
|
Nasz forumowy krezus zezowaty&zonk jakl zawsze spędza ferie zimowena forum od rana do wieczora, a miał za granicę wyjechać bidulek, już nawet garaż wynajmował chętnym :)
|
|
haha ale psi pomiot , uśpiony agent wpływu putina, @ maruda chciał się odgryżć :(:( a tu jak zawsze ZONK ! już na politycznym temu ciulowi czerwonemu pająkowi, komuchowi , synowi pijanego żydo-czekisty i skośnookiej mis mongolskich stepów, odpisałem : i dupku, \\\" tak apropos zimowego wypoczynku \\\" - NIE KOMPROMITUJ SIĘ ! może ty dziadu ferie rozpoczynasz z gimbusami, ZAZDROŚCISZ ? pisałem , że na zimowy wypoczynek jadę .... .... i gowno ci do tego gdzie i kiedy ! ot, parcha na skromnej ręcinie zazdrość zżera ! durniu, ferie zimowe TERAZ rozpoczęły się dla gimbusów i wolne dla szkolnych cieciów, tak jak ty !
|
|
kłamie psia czerwona zaraza @ maruda, jak za każdym razem ! szkoda czasu na czytanie głupot, ale jak ktoś by chciał bliżej zapoznać się z tematem , to odsyłam do : Temat: Wstyd i hańba [URL]http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=311135&t=311135#REPLY[/URL]
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |