Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezent |
Co sądzicie o podarowaniu przyjaciółce w prezencie bonu na zabieg w gabinecie kosmetycznym? Moja najlepsza przyjaciółka często bywa w salonie Bio Clinic i myślę, że to dobry prezent dla niej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezent |
Lepszym prezentem by było przyprowadzenie jej prawdziwego męszczyzny na noc. Co o tym myślisz?? .........................................................................
|
|
I po to założyłaś konto aby się zareklamować, jeśli brak klientów to trzeba zainwestować w normalną reklamę.
|
|
Normalnie winna się obrazić. Dając jej taki prezent stwierdzasz że ma wielkie niedomagania.
|
|
Co kogo interesi co komu dasz na prezent. Niech oceni osoba obdarowana.
|
|
Jeśli często tam bywa to małe to będzie poniekąd zaskoczenie, choć prezent sam w sobie będzie miły oczywiscie. Skoro to ma na codzień, to spróbuj może z czymś innym? :P. Wiele jest pomysłów, jak znasz ją dobrze to coś na pewno Ci wpadnie. Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
|
|
Mogę Ci podrzucić kontakt do mikołaja damskiego teraz praktycznie już ma bezrobocie to chętnie Ci pomoże:To fotka tego mikołaja podczas pracy bardzo miły gość.
|
|
Fanka Ty to jesteś chyba mocno wyposzczona? Non stop te same podteksty...
|
|
ta jeszcze dwiesie kluca co maja do powiedzenia na forum jedna z reklama lata druga za miloscia to sie dogadali dziewice
|
|
Pomysłów na prezent można mieć wiele najlepiej dostosować go do osoby którą chcemy obdarować. Myślę, że to głupi pmysł nie jest :) Jeżeli ktoś lubi czytać książki to można go obdarować np. dość popularną książką Adama Amblera \"Seksturysta\" sama czytałam i książka dość skandaliczna mnie podobały się liczne wątki erotyczne i ukazanie turystyki inaczej.
|
|
Mnie żona każe zamawiać prezenty ze strony http://www.etui-vintage.pl/ więc może tam coś znajdziesz :) Generalnie się nie znam, ale wszystko co dotąd zamówiłem przypadło jej do gustu :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |