Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grosze |
Mam pytanie gdzie mogę wymienić od ręki dużą ilość 1, 2 i 5 groszówek? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grosze |
W pko Bp ,ale biorą prowizję
|
|
slodka-trucizna policz i zglos sie
|
|
Jeśli masz konto w jakim kolwiek banku to po prostu idziesz mówisz ze chcesz to wpłacić na konto i po sprawie.
|
|
grosze nie grosze -ale zabili gorale ,daj namiar do siebie chlopaku cosik pomyslem !!
|
|
Po trochu w tesco wydawaj w kasie samoobsługowej - ja tak robię jak mi się czapka drobnych nazbiera. ![]()
|
|
Dzięki za info. :) Aro wydam dopiero jak je zamienię.
|
|
Też polecam pkobp i nie zawsze przy wpąłcie groszówek trzeba płacić prowizje. Jeśli masz tam konto to zrób wpąłtę na rachunek i będzie wówczas za free. Możesz też założyć tam darmowe konto, ja mam takie i jest spoko.
|
|
Oglądałam program<dosyć dawno więc nie pamiętam szczegółów> w którym poruszano problem sprzedaży groszówek na skupie złomu podobno wychodzi lepiej spróbuj
|
|
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/750111,za-610-zl-w-jednogroszowkach-w-skupie-zlomu-dostaniesz-10-zl,id,t.html
|
|
W banku przyjmią każdą sumę w polskiej walucie o dowolnym nominale. Wypada jednak policzyć to, posegregować 100 x 1 gr itd. Inaczej wątpię, żeby pracownica przyjęła. :P. Ewentualnie można iść jeszcze na pocztę, kto jak woli. :) Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
|
|
Jak masz swoje konto w banku to żaden problem. Wpłacasz to po prostu i tyle. Potem pobierasz pieniądze z bankomatu i po sprawie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |