Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gołębie pocztowe |
Witam wszystkich hodowców gołębi lotnych pocztowych mam do was pytanie może ktoś wie gdzie mógłbym kupić obrączki z kartami na 2015 r naj lepiej z naszymi nr lub może ma ktoś do odstąpienia interesuje mnie około 50szt. A drugie pytanie kiedy puszczanie w pary?? I jakie środki stosujecię i Kiedy odrobaczenie?? Szczepienie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gołębie pocztowe |
Odpowiadam na pierwsza polowe pytania. Karty i obraczki kupisz na allegro lub w niedziele rano(8-9) na rynku z golebiami,obok Barborki.
|
|
Gołębie to wredne bestie nie dość że jedzą to jeszcze fruwają. Taki żarcik do hodowców !
|
|
Dlatego ludzie pocztę elektroniczną zakładają
|
|
Ciesz się, że przynajmniej nie mają dla Ciebie przesyłek priorytetowych. ;). Mój kolega stał i dostał. Nawet się nie spodziewał, że coś było do niego wysłane. :D. Ale cóż, wszystko ma swoje plusy i minusy. :D Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
|
|
Mój kuzyn hoduje gołębie. Kupuje chyba na Allegro. Tak nawiasem, to nie mogę zrozumieć tego jego hobby.
|
|
Gołębie srają !, ale bocian gorszy....
|
|
To proste.Facet który już nie jest w stanie zaspokoić kobietę zajmuje się hodowlą gołębi. Poobserwujcie że tak jest.
|
|
Zobaczcie jak zamilkli gołębiarze z pisaniem aby tylko nikt na forum nie powiedział że IMPOTENT.
|
|
Gdzie są te gruchające eunuchowate orły,sokoły?
|
|
siwysiwy-podeslij mi swoja żone /dziewczyne na noc a pózniej ona ci powie kto eunuch i inpotent jest ...haha Kto wie moze po tej nocy i ty zostaniesz gołebiarzem ...hahah
|
|
Dobrze że za marzenia nie karzą! I wśród gołębiarzy znajdą się fantaści-marzyciele.
|
|
Bociany lepsze na gołębiach same kości i nie ma co ogryzać. no ale fakt że bociany długo się gotują a gaz drogi.
|
|
siwysiwy---dokładnie dobrze ze nie każa ....żyj dalej w przeknaniu ze bzykacz jesteś niesamowity a gołebiarze to impotenci..hahah
|
|
Nie jest łatwo o dobrego gołębia i ceny też nie są niskie, ale dobrze, ze nie trzeba lokalnie się ograniczać tylko można kupić okazy z różnych regionów Polski z wysyłką. Hodowcy wysyłają korzystając ze strony ptakikurierem.pl To bezpieczne rozwiązanie i poszerza możliwości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |