Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie oc i ac |
proszę o radę gdzie wykupic pakiet oc i ac tanio i dobrze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie oc i ac |
tanio i dobrze nigdy nie bedzie... Po rozmowach ze znajomymi wiem, ze pakiet oc i ac najlepiej wziac w pzu. Przynajmniej w razie stluczki czy cos nie ma potem problemu z wyplacalnoscia. Wuj majac ubezpieczenia w link4 potem w compensie po stluczkach czekal prawie pol roku, az zwrocili mu koszty z ac. Samo oc to zawsze bierze sie gdzie najtaniej, niestety z ac juz tak nie ma.
|
|
Generali ja w Warszawie robiłem Przykład - dostawczy tu wołali AC i OC 5000 zł w Generali zapłaciłem 1900 zł -osobowy samo oc tu 1700 zł w Generali zapłaciłem 700 zł
|
|
Ostatnio odwiedzialam chyba wszystkie mozliwe firmy i wlasnie w PZU najtaniej mi wyszlo OC i AC.
|
|
Jedz na Kanarkowa do Sławka Kosinskiego napewno nie jedna osoba z forum ubezpiecza u niego samochod jak chcesz podam numer.
|
|
Polecam Silesia Ubezpieczenia, ja u nich zawsze dostaję bardzo dobrą ofertę, lepszy pakiet usług i niższa cena, niż w innych miejscach. Bardzo profesjonalnie obsługują również w razie kolizji. Życie bez przygód jest nic nie warte.
|
|
Tylko nie PZU !!! Rzeczoznawca z PZU w Łomży jest tragiczny a z drugiej strony śmieszny ze swoimi wycenami.
|
|
ha ha ha nie od dziś wiadomo że składki zależne są od posiadanych zniżek :-) Ale ja wiem też że reklama dzwignią handlu i takową tu wyczuwam hi hi hi W inter Risku wychodzi tanio podobnie jest w Gothaer
|
|
POLECAM KOLESIA Z UL. KANARKOWEJ
|
|
Ja do interesu z kolesiem (jak to nazwal przedmowca) doplacilam a gdy zapytalam dlaczego to jednym ssłowem sie wypiol czy ktos tez mial z nin taki problem
|
|
polecam ac w axa u Pudzianowskiego Mariusza. .........................................................................
|
|
A co myślicie o https://ubezpieczeniapolska.pl/? To multiagencja z 15letnim doświadczeniem, więc na pewno znają się na rzeczy. Zastanawiam się również nas Mini Casco. Pokrywa szkody wyrządzone działaniem żywiołów, a także kradzieże. Mam dość dobre auto, więc wolę chuchać na zimne i lepiej się zabezpieczyć ;)
|
|
Moim zdaniem w PZU. To jest naprawdę firma z tradycjami!! ______________________ Praca licencjacka po Angielsku w Warszawie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |