Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Suknia ślubna - wypożyczenie |
Witam, w którym łomżyńskim salonie najlepiej wypożyczyć suknię ślubną? Jakie macie doświadczenia? ...........................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Suknia ślubna - wypożyczenie |
Witam, 2 lata temu wypożyczałam suknię w salonie na ul. Długiej. Nazwy dokładnie nie pamiętam. \"Panna Młoda\"?? Z tego co widziałam sklep zmienił miejsce, ale dalej jest na tej samej ulicy, aktualnie za spożywczym Alexem, idąc w dół. Koszt 1500 zł, w tym wszelkie poprawki. Welon, bolerko musisz dokupić. Minusem był tez czas w jakim trzeba było oddać suknię (poniedziałek, zaraz po weselu), ale poza tym nic Cię nie obchodzi. Zwracasz wszystko bez prania oraz bez naprawy ewentualnych uszkodzeń. Tak przynajmniej ja miałam, nie wiem czy do tej pory coś się zmieniło. Ogólnie polecam. Pozdrawiam
|
|
http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-biala-roz-38-40-CID87-ID1unW7.html#d4d9a51f65
|
|
A jaki model panią interesuje?Mam na sprzedanie suknię,cena 1000zł.Zdjęcia mogę wysłać na meila.
|
|
A czy do kwoty 1500 zł jest możliwość kupienia w salonie nowej sukni? Chciałabym żeby była skromna i klasyczna. Pati1985 jeśli chcesz podesłać fotki to podaję adres loginka2014@wp.pl, interesuje mnie rozmiar 40. ...........................................
|
|
Do tej kwoty powinnaś znaleźć nową suknię, ale pewnie byłaby z zeszłorocznej kolekcji, cena takich sukni jest wtedy niższa, a może pomyśl nad dobrą krawcową, jeśli chcesz klasyczną i skromną sukienkę,za taką sumę napewno ją uszyjesz.
|
|
W sumie nie zależy mi na tym żeby to był model z najnowszej kolekcji. Jeśli ktoś chciałby sprzedać używaną suknię to proszę o kontakt na meila loginka2014@wp.pl Namiary na dobrą krawcową też są mile widziane, może któraś z pań szyła sobie suknię ślubną i może kogoś polecić :) ...........................................
|
|
Witam dziewczyny, mam pytanie czy może wiecie gdzie jest jakiś komis z sukniami ślubnymi. Moja już leży w szafie z 3 lata, wystawiałam je na aukcjach ale jakoś nie ma zainteresowania :(( szkoda mi jej bo była droga, no ale chciałabym chociaż 1/3 z niej dostać.
|
|
Wypożycz tam, gdzie suknię dają razem z młodą panną... rudy błazen z druhem
|
|
maciejka84 oddaj suknię do komisu w salonie ślubnym Bellissima przy Wojska Polskiego 38. http://www.bellissima.org.pl
|
|
Dziękuję wszystkim za kontakt meilowy :-) Proszę od razu podawać cenę, rozmiar i na jaki wzrost mają Panie sukienki. Najbardziej interesują mnie suknie z ramiączkami, rękawkami bądź dekoldem łódeczkowym. ...........................................
|
|
...po co wypożyczać suknię, nie lepiej pannę bez takowej...? rudy błazen z druhem
|
|
Ja wypożyczałam suknię za 1400 zł w Bellisimie na Wojska Polskiego i jestem bardzo zadowolona zarówno z sukni jak i pań, które mnie obsługiwały. Polecam ten salon i tam bodajże jest też komis sukien, gdzie można oddać swoje, choć tego nie jestem pewna.
|
|
sprzedam suknie ślubną rozmiar 40-42, 175cm w butach, fason litera A, kontakt pod adresem : rijad567@o2.pl Kolor śmietanka :)
|
|
Postawisz szwagrowi flaszkę i masz wypożyczoną gratis, a jest super sukieneczka i rzadko spotykana.Suknia ślubna pani Fanki
|
|
Witam, mam do zaoferowania suknię ślubną w stylu hiszpańskim roz. 38. Suknia jest mojego projektu. Szyta u pani Ewy Bartnickiej w Zambrowie. wykonana na 170 plus 7 cm obcas, ale ponieważ ma na dole falbanki, nie ma problemu ze zmianą długości. jednoczęściowa, zdobiona koronką, z tyłu sznurowana (umożliwia dobre dopasowanie do figury). Tren odpinany na guziczki. do sukni welon i dopasowane bolerko. cena 700zł
|
|
Moja żona kupowała suknie ślubną i z tego co wiem wcale tak dużo nie dała. Ona raczej nie jest z tych co wydaje mnóstwo pieniędzy na takie rzeczy. Wiem tyle, że salon znalazła przez http://slubujetobie.sitey.me/ może tak sprawdź?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |