Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DRZEWNA-NASZA SZKOŁA! |
Chciałem tylko uświadomić wszystkich ludzi, którzy uwierzą bądź nie, że ta szkoła mimo wszystkich słyszanych opinii w mieście ....byla//jest NAJLEPSZĄ SZKOŁĄ ! ! ! Ci, którzy uczyli//uczą się w tej szkole wiedzą o czym pisze, co mam na myśli. Jednak Ci ktorzy, w niej sie nie uczyli, nie doświadczyli z tą szkołą tyle co my, nie zrozumieją tego, jedynie mogą próbowac zrozumiec to co teraz mam na mysli pisząc tego posta.... Nigdy nie zrozumiem dlaczego wladza w niej tyle zniszczyla, opinie, reputacja, zabrala tej szkole BUDYNEK i w tej chwili robią jej to samo po raz kolejny!!! Ciągle niszczą to szkolę! Przez to uczniowie rezygnują z niej i nie mogą doświadczyc tego samego co doswiadczylismy my uczniowie z poprzednich lat !!! do dzisiaj nie żałuje, wyboru dokonanego kilka lat temu decydując się isc do tej szkoly!! Z tą szkolą jest tyle wspomnien!! Nauczyciele.. nie raz pomogli gdy widzieli ze ktos nie daje rady.. przegadane lekcje .. atmosfera.. ludzie.. tego sie nie da opisac... zaluje, po prostu zaluje, ze zniszczyli szkole..... tylko dlaczego??? czy powod byl na tyle istotny aby tak po prostu poszla na dno?!??!?! CZY DA SIE ODBUDOWAĆ W TEJ SZKOLE ////SZKOLE DRZEWNEJ \\\\\\\\\\TO CO ZNISZCZONO KILKA LAT TEMU????????????????????????????????? Wladze miasta!! czy mozecie naprawic to co zniszczyliscie????? ? czy skazenia ją na dno znowu!!!!!!!???? czy przetrwa do 100 rocznicy istnienia? .......................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DRZEWNA-NASZA SZKOŁA! |
Droga Pani Agnieszko Muzyk ! ODCZEP SIĘ W KONCU OD TEJ SZKOLY!
|
|
Jak w ogóle można rozwiązywać szkoły, szkoły z tradycją , które wykształciły tyle pokoleń, a przez nagonkę na drzewną jest brak naboru.
|
|
kobiecyinstykt nie wiem nie rozumiem tego......................... _______________ to nie tylko szkola zrozumcie to ludziE.....
|
|
Kasy nie ma. Za dużo świń przy korycie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |