piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ekipa wykończeniowa z Kolna

W fachowcu w Łomży pewien Pan poleca Pana do prac wykończeniowych. Skorzystałam z polecenia i odradzam każdemu korzystania z usług świadczonych przez Pana Kamila Stachelskiego i jego kolegi Marcina. To partacze. Oferują każdy rodzaj usług a nie znają się na niczym. Wciąż tylko zaliczki brali ludziom nie wypłacali pieniędzy a na puszkach po piwie można zbić majątek po nich. Zniszczyli mi parapet i zaszpachlowali akrylem a jak im na to zwróciłam uwage to pierwszy raz widzieli taką rzecz. Zniszczyli mi futryny w drzwiach jak je montowali to tłumaczyli się że słaba okleina i tak bądzie robić. Przewiercili mi rure od ogrzewania podłogowego zwalając wine na hydraulika. Sciany nie dokładnie pomalowali zwalali wine na elektryka. W łazience wkleili lustra głębiej niż linia płytek, zwalali wine że \"ściana wciągneła lustra\" Fuga przy kominku odpada, zwalają wine na zaprawe szamotową twierdząc że jest za mokra. Zniszczyli mi klape od włazu na strych to tłumaczyli się że to nie oni tylko takie było. Klej im się rozlał to nie wytarli tego tylko rozmazali po panelach i już nie da się nic z tym zrobić jak zaschło. Przy montażu klamek w oknach połamali plastiki przylegające do okna i połowa z klamek podrapanych została to Pan Marcin ręke chciał se dać uciąć że to nie oni. Płytki w kuchni za które dałam 100 zł za metr położyli mi tak że płytki ze wzorem które za sztuke płaciłam 80 zł będą w połowie pod szafkami. Stało sie tak bo nie mogłam ich przypilnować będąc w szpitalu. Zapewniali mnie że wiedzą jak to zrobić. Cały czas zapewniał że wie jak zrobić i że nie jest gówniarzem i zna się na robocie. Kase wzioł i tyle go widziałam. Wydzwaniam do niego ale cały czas jest zajęty. I mówi że takie tam gdzie nie pomalowane moge se sama zrobić, ale ja już za to zapłaciłam i nie mam zamiaru poprawiać po jakimś gamoniu.Takich rzeczy co mi zniszczyli jest masa ale już nie będe przynudzać. Po prostu odradzam tych Panów

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ekipa wykończeniowa z Kolna

Witam, przy wyborze ekipy do czegokolwiek zawsze trzeba prosić o referencje i opinię poprzednich inwestorów. Wtedy mamy obiektywny obraz ekipy. Poza tym ludzie nie chca płacić normalnych stawek i potem oszczedności tak oto własnie wychodzą. Wykonując poddobne usługi nigdy nie odwazyłem sie wypic np piwa w pracy a co gorsze zostawic komus puszki;) Apel do inwestorów korzystajmy z polecen ale tylko takich gdzie mamy wglad na poprzednie prace i opinie wystawione bezposrednio przez inwestora. Lepiej stracic dzien albo dwa jezdzac po budowach, ogladajac prace wykonawcy niż potem patrzyc na popyline we własnym domu przez resztę życia. Pozdrawiam i szczerze współczuję

Kogo to obchodzi????? .a tak nawiasem, to w łomzy nie ma dobrych fachmanów????

no kieroe ale walnełeś sobie reklame pewnie wykonujesz takie prace a skoro w południe siedzisz w necie to brak zleceń czy tak? a pan Obserwujący ciebie nie weźmie bo on bierze tylko najlepszych (może z zachodu) tak naprawdę to źal załoźycielki postu bo ona tu ucierpiała ale w Łomży jak widać za dobrą robotę szkoda zapłacić a najlepiej niech wykonawca jeszcze materiał kupi, z drugiej strony mamy bezrobocie i każdy się łapie za co może nie patrząc na to źe zmarnował materiały i wziął kase za free a to jest tak jakby wsadzić rękę komu w kieszeń i wziąć kase
tak będzie do pułki nie zaczniemy się szanować wzajemne

nie nazekam konsul, wczytaj się w to co napisałem, szczera prawda. Nie potrzebuje reklamy. Pozdrawiam Cie serdecznie

w kolnie kazdy golnie

Jak sama nazwa wskazuje EKIPA WYKOŃCZENIOWA
wiec wykończą niejednego.

Też miałam majstra poleconego z fachowca robił nam łazienkę i kuchnię, jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie każdy polecony przez fachowca jest partaczem.

Spoko kieroe dzięki za pozdr. i strzałka terz robię w tej branży i nam takie nieporozumienia i nigdy nie biorę zaczętei roboty bo albo inwestor niewypłacalny albo coś nie halo wtedy masz zobowiązanie ale i pewność wypłacenia godnego wynagrodzenia ;)

A mi pan Kamil 6 lat temu kładł płytki w kuchni i zrobił to bardzo dobrze. Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń do jego pracy. I jeszcze zrobił to za niewielkie pieniądze.

U mnie też robił - fachowiec z niego dobry - zna się na robocie , ale co do kasy i puszek to ma Pani rację ....

W Łomży są dobrzy fachowcy tylko niekarzdy decyduje się ich zatrudnić ,wiadomo za dobrą robotę trzeba dobrze zapłacić

Mi również układał płytki w domu ...A nie ...pomyliło mi się ...jestem bezdomny przecież. ;)

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

krotko na temat jak wam nie pasuje idz do firmy ,ktore maja gwarancje i paragon za prace .szukasz fachowca szukaj dalej z polecenia nie stekaj i nie pluj bezradny czlowieku (fachowcu z siedmi bolesci)

kur ..... to i blec niepasuje oby obesrac. tyle na temat

jaki fachowiec taki pan :))

pracownicy Pana Kamila nie zostali wypłaceni za 40 dni pracy a pracowali u nas 44 dni więc coś nie halo z nim. Płytki ułożył w łazience i piwnicy bardzo ładnie nie mam co do tego zastrzeżeń ale to tylko na prostych powierzchniach. Były firmy które oferowały swe usługi za mniejsze pieniądze niż Pan Kamil mimo to ich nie wybrałam. Pokazywał tylko zdjęcia swoich prac pewnie dlatego że nikt osobiście by mu rekomendacji nie dał.

z tymi rekomendacjami to też ciekawa sprawa, wiarygodne tylko te bezpośrednio od znajomych czy rodziny , przecież nikt obcy nie będzie sobie głowy zawracał i wpuszczał ludzi do chałupy , by pokazać innym co i jak zrobili fachowcy, a zdjęć to zawsze można sobie z odpowiedniej perspektywy napstrykać , podać nr telefonu do żony, rodziny czy życzliwych kumpli, którzy telefonicznie potwierdzą fachowe wykonanie usługi, a nawet nigdy nie mieli swojego mieszkania

ludzie chcą za pół darmo a pozniej dziwota , ze zrobione kiepsko jak cięcie po kosztach to i takie wykonanie na szybko, moj kolega pożałował kasy na wyłożenie podjazdu kostka i teraz ma , ekipa zrobila tanio i na słabej podbudowie i woda stoi na srodku posesji , tyczy sie to kazdej branzy tanio i szybko = ******
z tym , ze szybko to tyczy sie budowlancow itp bo nikt nie bedzie sie grzebal niewiadomo ile za psie pieniadze

taa czary mary nie slaba podbudowa tylko plac nie utwardzony dobrze hokus pokus no ale masz racje /nikt nie bedzie sie grzebal niewiadomo ile za psie pieniadze/
bo swoje tez trzeba zarobic wiec taka osoba przyspieszy i na swoim wyjdzie a ty masz babo placek

sluchaj boski wymiana gruntu swoja droga, nikt kto uklada po zanizonej cenie nie bedzie wymienial gruntu na pol metra , zerwie darnine zagęsci 500tka popruszy skrywa albo czyms zwiropodobnym znowu zagesci i poleci z plantem taka prawda chyba , ze dobra cena za metr to i mozna wymieniac grunt

zgadzam sie z toba chilu masz 100%racji

Podaj adres do profilu na fb bo nie kojarze... Zawsze ,ale to zawsze jak idzie się na lewo i żałuje pare,parenaście tyś. zł to można się przejechać... To nie prace za kilkaset zł ,więc zawsze pisemna umowa.No chyba ,że znajomy którego znasz i wiesz co potrafi...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org