Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOMIS SAMOCHODOWY ?? |
Mam pytanie:! czy w Łomzy są komisy samochodowe w których nie oszukują??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOMIS SAMOCHODOWY ?? |
Nie ma. W handlu nie ma sentymentów.
|
|
Szybciej znajdziesz prostytutkę która jest dziewicą jak komis samochodów w którym nie robią ludzi w balona
|
|
Z wlasnego doswiadczenia powiem Omijac Komisy Szerokim Łukieeeem. Komisiarze wiedza jak podejsc do kupujacego zeby ten kupil nic nie warte auto ewentualnie wiele informacji ukrywaja. Maja gadane. Najlepiej auto ogladac w kilka osob.Sprawdzac powoli co sie da i sie nie napalac na zadne auto. Jak wyjedziesz za brame komisu sprzedajacy ma Cie gdzies. Najlepsze sa prywatne oferty. TAm zdarzaja sie uczciwi Sprzedajacy.
|
|
Jedyne co mogę ci polecić to komis w nowej wsi Ełckiej auto hala czy jakoś tak sprzedają tam auta z gwarancją we wrześniu kupował tam znajomy toyotę i jak na razie sprawuje się bardzo dobrze poza tym w Zbójnej za kosciołem ma chłopak komis sam korzystałem u niego z kupna auta i jestem zadowolony pozdrawiam.
|
|
Katon,fociarz,mietek za przeproszeniem ale pier*** glupoty jak szoguny w gimbazie...wiadomo, ze sa buraki ktorzy tak zachwalaja swoj towar, ze az leb puchnie ale gadanie, ze nigdzie nie ma normalnego typa ktory sprzedaje to kpiny. Przyjezdzasz na miejsce, ogladasz ile chcesz, palisz, jezdzisz, badzasz czujnikiem lakieru czy nie ma przypadkiem 101323230902 mm szpachli na elemencie i tyle. Jesli jest w porzadku technicznie i wizualnie, jesli jest polozony co najwyzej drugi lakier to spoko. Wiadomo nie nowy. Chcesz ideal to idz do salonu i plac. Nie znasz sie to bierz ze soba kogos kto sie zna i tyle. Nie zyjemy w sredniowieczu. Nikt nikogo nie wysztura bez mydla na sile. Pozdrawiam
|
|
Autor: Cobra0990 ( ty nie przepraszaj tylko do szkoly idz zamiast wagarowac
|
|
Boski, ja juz siedze w lawce. Czekam na Ciebie :)
|
|
nigdy nie było:(
|
|
Autor: Cobra0990 zaraz bede grzej miejscowke :)))
|
|
W komisach stoją samochody od prywatnych osób i można różnie trafić, dla pewności trzeba jechać samochodem na stację diagnostyczną (jeśli sprzedający nie ma nic do ukrycia, nie robi problemów), sprawdzić i podjąć decyzję. No i oczywiście trzeba pamiętać , że w komisach sprzedaje się auta używane, a nie salonowe. Kupując auto od prywatnej, powinniśmy byc jeszcze bardziej czujni, wystrzegać się umów tzw, połowek, bo potem jak coś nie tak z autem to szukaj wiatru w polu... kupno samochodu to kwestia rozwagi i szczęścia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |