poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Napad na taksówkarza

Doszły mnie słuchy, że w ostatnią sobotę kilku sprawców dokonało napadu na łomżyńskiego taksówkarza. Czy komuś znane są jakieś bliższe szczegóły? Jaki jest stan pokrzywdzonego?

Słysząc o całej sprawie doszedłem do wniosku, że w tym kraju strach normalnie (uczciwie) pracować i zarabiać pieniądze...

Pozdrawiam

Dyzmir

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Napad na taksówkarza

Jak wygląda nasza rzeczywistość: człowiek musi patrzeć sobie pod nogi, żeby nie zabić się na krzywym tudzież rozwalonym chodniku. Niestety patrzenie pod nogi pozwala nam również na obserwowanie milionów smieci, które walają się w około. Jeżeli chcesz przejść przez pasy, to możesz liczyć na typową Polską uprzejmość drogową, czyli kierowca samochodu przyśpieszy na Twój widok. Idziemy dalej, i mamy dwie możliwości: albo zobaczymy poszarpane, stare i brudne kamienice, albo jakże kunsztownie zbudowane, tekturowe zabudowy komunistycze. Po drodze mijamy śmietnik: jeden na wszystkie odpadki. Wsiadamy w taksówkę, kierowca wiezie nas do celu jak najdłuższą drogą. Po drodze korzystamy z miłych udogodnień drogi jakie zafundowała nam polska komunikacja: dziury na drogach, brak pobocza itp. W nocy strach gdziekolwiek iść, żeby nie zostać zabitym/obrabowanym, a normalni ludzie chowają głowę w piasek, kiedy widzą np. jak kieszonkowiek okrada kogoś w autobusie. Jedyna kultura jaka rozwija się w naszym ukochanym kraju to dresiarska, skejtowska i moherowa. Hobby naszego narodu to z kolei niszczenie domofonów, ławek w parku, mazanie sprejem gdzie się da no i oczywiście żulenie się pod piwem z bandą kolegów. Ostatnio show robią u nas emeryci i renciści oraz nasz kochany rząd, który bardzo się stara pomóc naszej gospodarce.
Kultury i wychowania nie ma u nas za grosz.

co ma piernik do wiatraka ?

dyzmir ten taximen pewnie chcial przyciac w jajo jadac naokolo i sie nacial :p

jebnij sie koles w czolo *****, ktos ***** traci ciekzo zarobione pieniadze i przy okazji traci zdrowie a czasem zycie a cie to kura smieszy??

smieszy bo ras taki jeden cwaniak, nie wiem czy z bisu byl czy z innego syfu, przewiozl mnie ladnie po lomzy, i jeszcze chcial zebym mu zaplacil.... powiedzialem zeby sie pierdolil i jebnalem dzwiami... taka jest prawda ze wiekszosc lomzynskich tax to cwaniaczki co tylko patrza jak by tu cie zrobic w h u j a !!!!!

nie wszyscy ale wiekszosc i nie ma sie co czéarowac !!!!

chlopie, po to jest firma zeby dzwonic i takiego delikwenta wypierdalaja czy to Bis czy to MPT czy to **** ale nie o tum mowa, ci ludzie sa narazeni na strate zycia przez kurw atakich tumanow co im sie wydaja ze sa kozakami bo nie zaplaca i uciekna np. hahahhaa jak sie ich zlapie to sraja w pory i przepraszaja, za 10pln z siebi dziada robic to wstyd a sprzedac kose komus bo chce od nas 10pln to brak honoru, ambicji i hanba!!!

szkoda tylko tych uczciwych , bo ci sk*******ni to za klimatyzacje dopłata, i jeszcze można puł łomży zwiedzić , zanim dojedzie sie do celu

widać, że gówniarze tylko autobusami jeżdżą, bo opowiadają takie brednie, że nie chce się słuchać. Widzieli taxi ale na postoju. Ciemnota.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

to fakt, buahahaha :D

No tak ja jeżdze autobusami,ale taxi nie raz jechałem. No i ja jakoś nie zauważyłem jakichś"przekrętów" ze strony kierowcy. Zazwyczaj taksówką jechałem w jedno miejsce i płaciłem tylko 5 zł(wliczona już opłata, "od początku":):),dokładnie niewiem jak to nazwać)

dzieci naoogladaly sie jakis fantazji pewnie i teraz gadaja brednie ja osobiscie ostatnio wybieram tylko taxi a ostatecznie zrezygnowalem z uslug mpk bo co za sens placic 2zl za autobus gdzie trzeba dosjc na przystanek czekac wielmoznie niewiadomo ile i modlic sie ze moze przyjedzie jak mozna zamowic taryfe i elegancko podjechac pod wybrane miejsce docelowe bardziej komfortowo co prawda troche drozej ale jezeli jedzie sie w kilka osob to wychodzi tanej niz autobusem

w łomży jest mniej przekrętów, co powieie jak chciałem jechać na śniadeckiego , do swojego domu , to musiałem mum muwić , kturędy jechać , ale słyszałem , że w wawie dużo przekrętów {większe miasto=więcej drug=wiuęcej przekrętuw i udawanych objazdóe)))

Jeżdżą pacany za 5 zł.po całej Łomży i jeszcze grymaszą,że jest drogo.prawdomuwny napisał(a):

> TAKSÓWKA TO NIE AUTOBUS-MUSI BYĆ DROGA<

mi jeszcze zadek kutas nie spierdolil a naprzekrecalem ich chyba ze 100
a ty cycq jak bys mi trzasnoł dzrzwiami to bym ci piznoł aż bys sie usmarkał

od tego so frajezy zeby ich robis w siura jak jestes cwaniak to sie ni9edasz zrobic w jajo

spiero buahahahahaha jak ich tylu naprzekrecales to bys tego mietka zmienil na cos lepszego :p

powiedzcie która firma w łomży jest najsolidniejsza chodzi mi o to aby pognebić oszustów i cwaniaczków może jakieś przykłady

jaś

Cycq masz szczećcie ze nie trafiłeś na Motywa bo bys mial przesrane. Jak by cie zlapal to by nie było co po tobie zbierac. Raz widzialm jak załatwia takich frajerów co kasy nie mają a chcą powozić dupe po Łomży. Masz szczeście że on już nie jeżdzi.

buehehhee, motyw rzeczywiscie kozak buahhaa, lepszych autorytetow nie masz??

Autor: cycq (---.w86-216.abo.wanadoo.fr)
Data: 24-07-06 19:36

dyzmir ten taximen pewnie chcial przyciac w jajo jadac naokolo i sie nacial :p

Gdybyś k.u.r.w.a. znał okoliczności całego zajścia,to byś tak nie cieszył głupiej mordy,pierdolcze.

Motyw by ci zajebał kozaczku to by nie było co po tobie zbierać. A teraz sie tak kozaczysz bo go w kraju nie ma jak by był to pewnie byś sie nawet słowem na jego temat nie odezwał bo jak by sie odwezwał to bys łomot dostał.

dzieciaku ile ty masz lat?? ten twoj motyw to chodzil obsrany jak pajac, zaytaj kolegi jezli oczywiscie go znasz ile razy dostal wpierdol, hahaaha jeszcze nawet na poczatku istneinia klubu Metro, pajacu

Dokładnie - motyw oberwał kilka razy w klubie Metro.Tak kozaczył ze chcieli mu ucho odciac szklanka.Ha HA ha . Motyw jest chyba idolem małolatow.To gosc ktory nie ma oleju w głowie.

Ps.Tematem był napad na jednego taksowkarza,a nie wspominanie Motywa.
Napadniety taksowkarz z tego co wiem lezy w Łomżynskim szpitalu.Jest cały poobijany poniewaz wyskoczył z pedzacego samochodu i dziki temy zyje.Cały materiał przedstawi telewizja TVN.

A tak wogole to pomyslcie jak mogł probowac oszukac tych gosci na dłuzszej trasie.Przeciez napewno dogadali sie co do ceny i było po kłopocie.Czy tylko wszyscy widza wine taksowkarza ? Ci goscie co go napadli tydzien temu to samo zrobili w Warszawie i dostali tylko dozor policji.

Pozdrawiam

Dyzmir

dobra ty w Metre dostał pare razazy nawet raz kuflem w łep ale był najebany. We dwuch byscie na niego skoczyli to byście u rady nie dali.

A który to taki odważny taksówkarz z pędzącego samochodu wyskoczył???? Jakiś z dużym stażem czy nie???

Ha ha ha . Tak sie składa ze znam Motywa jeszcze ze szkoły.Juz nie wypisuj takich bredni ze to najlepszy wojownik z Łomzy.

Napompował sie dzięki sterydom , w głowce troche zaszumiło i tyle. Wiedział do kogo moze fiknac a do kogo nie. Pojechał do usa -stanał nawet na bramce w polskiej dyskotece zaczał cwaniaczyc i po 2 tygodniach zakonczył kariere BODYGARTA.a wiem to wszystko od naszych wspolnych kumpli ktorzy tez sa w usa.to moze zostaw Motywa w spokoju !

Ps.Nalezy czytac temat forum!

Pozdrawiam

Dyzmir

Ja nie mówie ze on jest najlepszy bo znam lepszych od niego ale jest niezly i nie jednemu juz nawalil. A sterydami to on sie nie napychał. Tylko dobre odżywki a to jest cos innego niz sterydy.

buhahahaa, debilu koksowal sie metą i omnadrenem to takie zajebiste odzwyki, we 2 rady bysmy nie dali hahah, zapewniam cie ze sam bym dal, z tym ze ten twoj motyw to przede mna sie klanial, ty widze w glowie masz to samo co on, moze bierzesz te same odzywki?? buahhaa

On był nie lepszy od nich, to ta sama firma , taksówkarzem był niedługo, to brat tego co ćwiknął ten samochód na bawełnianej i uciekł do lasu w Balikach a złapali dziewczynę, znana bardzo rodzinka to dobre złodziejaszki itp. tak że trafiła kosa na kamień jak to starzy ludzie powiadają.

widzę że wasz temat całkowicie zszedł na inny tor, dla tych którzy chcieli by się dowiedzieć co się naprawdę wydarzyło, polecam dzisiejszą UWAGĘ na TVN

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org