Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
smartfon |
witam wszystkich, chce wymienić telefon na nowy tylko nie wiem jaki, kwota jak chcę przeznaczyć to max 750zł, telefon ma być na androidzie więc chyba zostaje tylko xperia i samsung tylko teraz jaki model??? Chce żeby miał dobry aparat bo chce nim robić fotki na wykładach i żeby był w miarę wytrzymały - jak spadnie to się nie rozleci. Jakie jest wasze zdanie? Jaki polecicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: smartfon |
Ja proponuje samsunga galacy s4 mini, dla mnie telefon okej problemów z nim nie mam, pomimo zaistalowania w miare sporej ilosci aplikacji telefon chodzi plynnie, ja mam wersje ta black edition. Za ta kwote znajdziesz nowke od prywatnej osoby, ja sam dalem 650 zl z 3 lata gwarancji u samaunga a telefon z plusa.
|
|
xperia m2 polecam. Na olx jest od reki.
|
|
Polecam xperia m2.A tutaj słowa wielkiego człowieka http://zlotemotywacje.pl/img.php?id=237
|
|
M2 nie podoba mi się, jak już to bym wolał Z. Z samsunga chyba zrezygnuje, dobry jest SIII ale ma słąbą wytrzymałość, palastiki, zaś z xperii to na początku myślełem nad J, potem L, V i na koniec Z, i teraz którą z tych czterech wybrać??
|
|
U mnie znajomi maja xperie to narzekaja sam mialem zperie to zrazilem sie do tej firmy, znajomi tez mowilii ze to ostatnia ich xperia
|
|
Jeśli chodzi o Xperie to słyszałam, że ostatnio zdarzają się im wadliwe modele, osobiście posiadam xperie S i jestem z niej bardzo zadowolona, zastanawiałam się nad wymianą jej na xperie Z, ale dużo osób to odradza i w tej chwili w sumie jestem przed podobnym dylematem;) w salonie proponują mi samsunga SIII i w sumie skłaniam się ku tej opcji pomału. Jeśli zastanawiasz się nad Z to najlepsze opinie słyszałam o Z1 compact;) Greta Ja opalam ekologicznie, a Ty? (korzystnie z SekPolem)
|
|
Są jacyś użytkownicy SIII i Xperii L, bo między tymi dwoma wybieram, w cenie różnica +- 100zł na korzyść L, jak one wyglądają po dłuższym użytkowaniu? Z1 compact to już inna liga, ponad 1000zł a te są w granicach 500-600zł.
|
|
SIII chyba używany za 500-600 nie nowy, ja ogólnie sam nie miałem SIII ale słyszałem pozytywne opinie i miałem okazje pare się bawić nimi to stwierdzam ze telefon okej sam miałem sobie kupić SIII ale znalazłem SIV mini w lepszej cenie nówke
|
|
Jaki to sens kupować s3 skoro s5 już jest na rynku od dłuższego czasu i s6 wyjdzie prawdopodobnie w ciagu 2-3 miesięcy. Zawsze wychodziłem z założenia żeby kupować najlepszy to wystarczy na nastepne 2 lata. Kupowanie telefonu 2 lub 3 generacje wstecz jest bezsensowne. Zobacz na swappa.com jakie sa realne ceny telefonów. Jezeli budżet nie pozwala to kup uzywany w dobrym stanie a reszte zostaw i zbieraj na nowy telefon. Już dzisiaj niektóre gry maja wymagania że s3 ledwie nadąża. S3 to byl hit w 2012 roku. Poszukaj uzywane s4 lub note3 . Te telefony prawie napewno otrzymają update do android Lollipop i powinny współpracować z najnowszymi aplikacjami przez najbliższe 2 lata.
|
|
zalany samsung |
Witam poszukuje komisu zeby naprawic telefon chodzi o samsunga s3 zalany woda, moze ktos wie ile mniej wiecej moze kosztowac naprawa.
|
|
Samsung GALAXY ACE 4 to bardzo fajny telefon. Dostaniesz go nawet za 600 zł.
|
|
Ja polecam Alcatel OneTouch POP C7, używam go ponad 2 miesiące, nawet jako netbooka (klawiatura na bluetooth i myszka na usb) i sprawuje się dobrze PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Poszukuje jakiegoś serwisu do naprawy tableta ma pęknietą szybke
|
|
Komis Nikea na Legionów koło Orange jeśli chodzi o naprawy tabletów i telefonów. Sam korzystałem :) http://photolomza.pl/
|
|
Co do ceny za mojego \"zalańca\" 40 zł wzięli, więc niedroga naprawa. http://photolomza.pl/
|
|
Teraz jest taki wybór telefonów że ciężko się zdecydować na jakiś konkretny model. Ja ostatnio trafiłam na https://mobismart.pl i po przejrzeniu zestawienia smartfonów udało mi się wybrać odpowiedni dla siebie. Tobie też radzę tam zajrzeć.
|
|
mam samsunga note edge w sumie fajny telefon jak był nowy ale teraz bym go wywalił przez okno
|
|
polecam xiomi redmi 4x ;) miesci sie w tej cenie, a czesto jest utozsamiany jako odpowiednik iphona
|
|
Mam dwa smartfony obecnie i służbowa motorola moto e jest naprawdę super jak na taki tańszy telefon https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/motorola-moto-e-lte-czarny.bhtml swój prywatny mam dwa razy droższy a bym go na tą motorolkę zamieniła na pewno. Także ogólnie polecam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |