Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szafa na wymiar |
Szukam kogoś kto zrobił według projektu szafę o wymiarach. Wys 255-260 szer.70 dlu 345 -350 kolor wenge z obramowaniem z płyty 18mm wszystko w środku drzwi z logobelli 3SZT . Prosze o namiary na uczciwego fachowca .Jaki jest koszt za metr bieżący lub m2 lub całości w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szafa na wymiar |
Polecam p.Lewickiego zam.Bochaterów Monte Cassino blok nr.4 czwarta klatka szegułów nirznam ale fachowiec super
|
|
Zamawiałem na Nowogrodzkiej 112. Szybko, solidnie i w przyzwoitej cenie. Jestem zadowolony.
|
|
PAN Piotr z Krzewa!!! Solidnie, wg opracowanego projektu, dokładnie (wzmocnione ściany w cenie) - podpowie ciekawe rozwiązania np. schowek na odkurzacz, pólka na żelazko :) - no i cenowo bdb (za ten sam projekt inni życzyli sobie o 1,5 tys więcej) Polecam
|
|
Prosze o numer Pana z Krzewa .
|
|
A może ktoś robił szafę z Kupisk.
|
|
Kup z IKEA.
|
|
Zadzwon pod ten numer.505 420 191.jestem bardzo zadowolony. Solidna firma z Jeziorka ,na czas robota. jak Cie interesuje moge pokazac moje szafy ktore mi zrobili. Ceny bardzo dobre.zadzwon porownasz i sie przekonasz. pozdrawiam YNWA.!
|
|
ja polecam pana Szczęsnego. Jest w miare tani i robi mi teraz kuchnie i jestem bardzo zadowolona.
|
|
Witam.Mi robił Pan z Zambrowa, cenowo był tańszy od naszych łomżyńskich stolarzy. Możesz zadzwonić i zapytać to jego nr 602791321.Pozdrawiam.
|
|
ja robiłam jeszcze większą szafe i jestem zadowolona zapłacilam za dużo jak za mniejszą podaj e-maila to prześle ci nr.oprócz szafy robiłam meble kuchenne i duże szafki w łazience jestem b.zadowolona
|
|
Jak liczą w Łomży z zrobienie od całości ,za metr czy metr2
|
|
Stolarz,który mi robił liczył od całości, większość liczy za metr. Jeśli chcesz to podaj mi meila wyśle ci fotkę szafy.
|
|
modzelka17@op.pl
|
|
Może jakiś stolarz prześle mi propozycję na @ z ofertą cenową
|
|
pomocy
|
|
Kto Ci wyśle propozycję cenową? Kobieto zastanów się! skąd kto ma wiedzieć z jakiego materiału chcesz,jakiego koloru itd. itd Jedna płyta może kosztować przykładowo 50 zł m2 a inna 250 lub 300. znając życie każdy by chciał mieć tą za 300 a zapłacić za 50. Jeśli chcecie mieć dobrze i tanio trzeba robić 2 sztuki jedne żeby były dobre a drugie tanie.pozdro
|
|
Przecież jestem świadoma ze nikt nie powie ceny ale podanie ze za metr biorę np od 1000 to żadna tajemnica lub za takie wymiary przedział cenowy zaczyna się od .... .
|
|
A po drugie podałam kolor ,grubość płyty i z czego drzwi resztę kosztów nie znanych to wyposażenie .Jeśli ktoś zrobił podobny wymiar na zamówienie to zna przedział cenowy .Ja zamawiam pierwszy raz więc chce poznać przedział cenowy
|
|
opowiem Ci \"przygodę\" ze stolarzami z Łomży... potrzebowałem kawałek zabudowy do przedpokoju, na prawdę kawałek! jeżeli ktoś ma pojęcie, to zrozumie... półtorej płyty... kolor jasny orzech... byłem w kilku zakładach np. \"K.....\" cena 1200zł, zakład \"M.....\" cena 1300zł! o reszcie nie wspomnę! traf chciał, że trafiłem do stolarza, z którym kiedyś pracowałem w F.M. w Łomży. dobrze, może i po znajomości trochę było, ale 600zł!!! dokładnie... materiał (płyta, obrzeże plastyk, prowadnice szuflad, podpórki półek, ślizgacze i wkręty) ... razem 310zł! reszta to robocizna. uchwyty we własnym zakresie... (bo tak chciałem) do czego zmierzam?... ceny z kosmosu! a co z jakością wykonania? widziałem produkty z w/w zakładów i niczym się nie różnią od tego, co dzisiaj odebrałem! a znam się na tym trochę, bo długie lata przepracowałem w tym fachu. oczywiście mowa tu jest o wykonaniu z samej płyty i nie mówię np. o drzwiczkach z klejonki czy innych. sama płyta. następna będzie zabudowa do kuchni... pytałem... 600zł za m kw. a potem właśni też szafa, ale po znajomości weźmie mniej! stolarzy w Łomży i okolicy \"na pęczki\"... ale się cenią.. a za paręnaście lat, jak \"drzewną\" zlikwidują... no właśnie..co to będzie?!
|
|
Jak by nie patrzeć szafa jest duża oraz drzwi przesuwane pewnie jeszcze jakieś szkło lub lustro więc 2 tyś.na pewno wyjdzie a nawet więcej zależy gdzie pójdziesz bo jeden ci powie tako cenę a drugi będzie kombinować jak najtaniej ;)
|
|
\"a drugi będzie kombinować jak najtaniej\"... \"kombinować\"... ja uważam, że to ten, który koszt materiału robi x3 za robociznę, kombinuje!
|
|
Stolarz - pan Piotr z Krzewa - tel. 500096927 Przyjedzie, wymierzy, wybierzesz z szerokiej oferty materiały (kolor) / na miejscu wyliczy koszty - i..Twoja decyzja :) Ale naprawdę warto. Mam szafę od niego - jest super zrobiona- solidnie, szybko i co ważne - jak się umawia to jest!! Poza tym szafę przywieziono w tzw modułach - samo składanie to 2 godz. :) Nie jest \"przyklejona\" do ściany. Ma własną podłogę na podeście - wyregulowane drzwi ze szczoteczkami :) , boczne podwójne ścianki - więc nic się nie wygina :) Stolarz inny za taką samą chciał 1tys więcej i bez szuflad - bo wtedy jeszcze więcej. A tak mam i szuflady i wysuwane półki na buty, półkę na żelazko, miejsce na deskę do prasowania, na odkurzacz ....
|
|
Dzięki dzwonie na podane numery i czekam na wycenę. Jak podejmę decyzje i ocenie jakość pracy to dam znać . Dziwi mnie ze w innych rejonach kraju ceny zaczynają się od 700 za metr lub 290 za metr 2 z dowolnym wyposażeniem plus dopłata do szkła a u nas w Łomży nawet nie ma co marzyć o takich cenach . Widziałam jakość wykonania szafy w takiej cenie w Krakowie i była nie raz lepsza od wykonanych u nas .A i płyta u nich jest droższa a my mamy w Grajewie wszystko .
|
|
Zrobiłam rozeznanie i ceny u nas się wachaja kosmicznie od Pana który zrobi za 3,2 tys do ceny 8,6 .za to samo .firma .
|
|
Zgadza się, najlepiej porównać oferty.
|
|
Ja sam sobie zrobiłem taką szafę :)
|
|
Do 4000 tyś marcello
|
|
IKEA
|
|
Modelka znalazłaś coś odpowiedniego. Jak Ci wycenił? marcello
|
|
szaf-Mix ? meble mało estetycznie i niefunkcjonalne jak dla mnie to i drogie :) nie polecam
|
|
http://assogroup.pl/ to totalna porażka, nie polecam - chłam i brzydkie jakieś są :)
|
|
UWAGA SPAM !
|
|
Ja myślę, że Ikea w tym zadaniu sprawdzi się doskonale ;)
|
|
Szafa przesuwna tylko gotowa. Zawiodłam się na szafach na wymiar. Była źle wymierzona, po roku się rozleciała a zapłaciłam dwa razy tyle ,co za obecną szafę. beata.lisek
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |