Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allle wieje |
Co porabiacie w taką pogodę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allle wieje |
Kawka i ciasto makowe swojej roboty-oczywiście , mniam ;)
|
|
Kieliszek wina do tego jakąś słodycz w postaci czekoladek :-)
|
|
A ja puszczałem latawiec ale ...uj go strzelił,za silny ten zefirek.
|
|
Do wina oczywiście książka, bo bez tego ani rusz :-)
|
|
|
|
Ten kawałek może być, ale tylko przy winku-oczywiście swojej produkcji ze swoich winogron :)
|
|
|
właśnie wróciłem z kręgielni , browek i nie narzekam na pogodę, dupku, wsiadasz w furę i jedziesz się zabawić , jak całe życie byłeś nieudacznikiem życiowym, tak jak ty @ nie`dotyczy, to nic dziwnego, że ręcina słaba i nie pozwala na czerpanie z uroków życia , no, ale o tej porze na rowerku? trochę trudno, cóż beneficjencie MOPSu , trzeba było się uczyć i zdobyć jakiś zawód, który pozwoliłby ci na stare lata nie zadawać takich głupkowatych pytań :):) od świtu do nocy cały weekend na forum ogólnym lub politycznym hahah:):)
|
|
ORMO-wiec to nie zawod. Ty wyssales to z mlekiem ojca. Dlatego z podp.ierdolu tak dobrze zyjesz. A co robiles w kregielni?Scierales parkiet na mokro a browarek lyknales bo ktos nie dopil?
|
|
siwy, nie bierz do bani, może kiedyś i ty jako pustak w kręgiel dostaniesz ? oj, puszczać to ty za darmo, możesz ty tylko bąki :):) i tyle na co cię stać !
|
|
Wow to cioty umieją grać kręgle!
|
|
nie, niezaradne cioty tak jak @Autor: nie`dotyczy, z braku funduszy całe weekendy spędzają to do świtu do nocy na forum ogólnym, bądź politycznym! haha :):) może wyjdz na spacer, to nic nie kosztuje!
|
|
Nie martw się o moje fundusze. Lepiej się zastanów jak dzisiaj umalujesz swoją laskę ;)
|
|
a pisałeś ty dziadu, że lekarstw nie masz za co wykupić i dorabiasz sobie zbieraniem puszek ! hahaha sorry, nie szukaj u mnie wsparcia, w puszkach browka raczej nie pijam :)
|
|
a najwięcej psi pomiot tu ujada, że nie da nic na WOŚP , bo i z czego masz dać katopojebie, jak cię nie stać, to przynajmniej nie ujadaj tu jak bura suka i nie zniechęcaj innych, twoja brocha, nie dajesz , nie korzystaj z aparatury z czerwonym serduszkiem !
|
|
Nie dam się wciągnąć w jałową dyskusję z prostakiem.
|
|
siwysiwy brawoooo!!!! ale się uśmiałam hahahahahah super &zenkowi odpaliłeś! ;);) Nie ma to jak męska wypowiedź ;) Normalnie prawy sierpowy :)
|
|
zawsze dziadu możesz sobie tu tylko popisać , jak to czynisz od świtu do nocy, cóż smutna musi być twoja rzeczywistość ! nie masz z kim pogadać ? napisz do \"Przyjaciółki \" hahaha
|
|
Zonk pokrzywdzony przez los. Pies my zdechł i kumpla szuka.
|
|
wiśnia, a ty też masz jakąś obsesję na moim punkcie ? haha I NIE PŁACZ KŁÓTLIWA BABO, że kiedyś cię zjebię , najpierw płaczesz, a póżniej SAMA szukasz zaczepki!!! jak cię temat nie dotyczył - NIE MUSISZ TU PISAĆ ! chciałaś się odgryźć i dalej popisywać się swoją głupotą ? :):)
|
|
&zenek poprostu spodobało mi się co napisał siwy :) I tyle
|
|
stefannowak
|