niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG

Witam. Poszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa z Łomży, Białegostoku, Warszawy, bądź okolic. Zależy mi na znalezieniu lekarza doskonale znającego się na swoim fachu. Przyjmującego na NFZ, bądź prywatnie. Bardzo proszę o wszelkiego rodzaju informacje. Z góry bardzo dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG

Bartosz Pękała - zambrów

Centrum Artemida w Białymstoku - prywatnie, ale naprawdę warto.

Artemida ? Ok pod warunkiem, że starasz się zajść w ciążę.
Nic poza tym.

a odnośnie pękały jako enokrynologa -zna się na rzeczy?

zna, umawiasz się przez stronę znanylekarz.pl

najlepiej z problemami endokrynologicznymi udać się do szpitala na Karowej w Warszawie - potrzebne będzie skierowanie od ginekologa. Prowadzą pełną diagnostykę cyklu. A najszybciej można wszystko załatwić idąc na prywatną wizytę do któregokolwiek z lekarzy pracujących na oddziale endo-gin, a oni resztę pokierują już na ścieżkę NFZtoską.

P.A. czy wiesz może który lekarz z owego szpitala w Warszawie jest najlepszy i w razie czego czy mógłbyś/mogłabyś podać nr telefonu itp do niego w celu skontaktowania się? Z góry bardzo dziękuję.

arar wcześniej kierownikiem kliniki był prof Radowicki, wybitny specjalista w dziedzinie endokrynologii ginekologicznej, teraz jest prof Smolarczyk, który równie dobrze zna się na swoim fachu a przy okazji w odróżnieniu od Radowickiego jest dobrym człowiekiem. Wcześniej pracował też tam dr Kunicki, nie wiem czemu już nie pracuje, ale jest dobrym lekarzem. Polecam też dr Jolantę Skórską - trochę oschła i zabiegana ale zna się na swoim zawodzie. Na pewno znajdziesz gdzieś w necie numery do nich. Możesz też spróbować skontaktować się przez poliklinikę.

Tu masz listę endokrynologów z Warszawy http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/endokrynolog/warszawa/mokotow/. Warto szukać specjalisty w takich miejscach, bo możesz jednocześnie zapoznać się z opiniami pacjentów na temat danego lekarza czy placówki. Z pewnością znajdziesz tam interesujące Cię informacje i odszukasz lekarza, który Ci pomoże.

Ja jestem pod kontrolą endokrynologa z Warszawy. Nie wiem dokładnie, jakie masz dolegliwości, po co Ci tego typu lekarz jest potrzebny, ale ja jestem zadowolona. U mnie zdiagnozowano chorobę Hashimoto i po kilku wizytach e centrum psychomedic.pl jestem przekonana, że pracują tam naprawdę dobrzy specjaliści!

Polecam Barbare Borakowska z kliniki Alfa w Warszawie, klinika ordynatorska. Pani dosc specyficzna ale profesjonalistka, naprawde zatroszczyla sie o mnie, zlecila wszystkie badania i przedstawila problem. warto korzystac z portaly znanylekarz.pl

Ula2, Ciekawi mnie dlaczego jestes zadowolona. Mogłabyś rozwinąć mysl?
Pozdr :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org