poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomysł

macie jakiś oryginalny pomysł na prezent na rocznicę ślubu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomysł

Zależy która to to rocznica? Bo jeśli powiedzmy 20 ta, to proponuję dla faceta jakiś wyskok do agencji, a dla pani także jakąś podmiankę, w sumie też jej się coś od życia należy:)...Żartuję oczywiście:)

haha :)
@De , \" dobry żart \" TYLKO CO TO WNOISI DO TEMATU , ani to śmieszne ani mądre, zawsze coś głupiego musisz napisać, chyba nie o taką odpowiedź autorowi chodziło !!

no ale czego można spodziewać się po nudzącej się samotnej kobiecie, którą partner walił w rogi :):)
musisz być wyjątkowo mało atrakcyjną i \"pociągającą\" kobietą , jak chłopa wysyłasz do agencji hahaha

Zonk znów sie wcinasz jak majtki w d.pę, napisałam wyraźnie, że to żart... A moją atrakcyjnością ani samotnością nie musisz się przejmować...Zapewniam cię, że samotna nie jestem...

i cały weekend, od rana do nocy spędzasz na forum ! :):)

oj ty masz branie, tylko wzięcia brakuje hahaha

Napewno nie spędzam tu więcej czasu niż ty, a \"branie\" mnie nie interesuje gdyż mam ustabilizowaną sytuację życiową:).Z tego co pamiętam to ty jakiś czas temu napisałeś na tym forum, że stać cię na wymianę kobiety raz na jakiś czas, bo twoja sytuacja finansowa na to ci pozwala, więc widzisz kupujesz sobie kobiety jak worek ziemniaków, bo żadna nie jest tobą zainteresowana jako facetem, bo nic wartościowego sobą nie reprezentujesz, one lecą na twoja kasę, nie na ciebie, żałosne to jest.. Ja ani się nie sprzedaję, ani nie muszę kupować tego co ty, bo mam to za darmo...

@ - ( małpa!) De ,

przestań już trollować , nudzisz się, nie zaśmiecaj tematu !
mnie tu już od piątkowego wieczoru nie było, a jak przejrzałem teraz forum, to w każdym temacie, od świtu do nocy ciebie tu pełno :):)
i nie fantazjuj z tą twoją \"atrakcyjnością \", masz ale chyba wibrator w użyciu hhhhhaha

Aleś ty głupi,mój pies jest chyba bardziej rozumny niż ty, śledzisz moje posty, aż tak ci się nudzi czy masz jakąś fobię? Kłamiesz wcale nie piszę tu ani od rana do nocy, ani nie w każdym temacie, gdyż nie każdy mnie interesuje, i nie mam tyle wolnego czasu.Ty masz prawie 1800 postów, a ja niecałe 500, widzisz różnicę? A sama swojej atrakcyjności oceniać nie muszę, inni to robią...A ty płać dalej za seks i za to aby jakaś kobieta za kasę powzdychała ci do ucha jaki to\"męski\" i \"ostry\" jesteś...

@De przestań trollować!!!!!!

nie zaśmiecaj tematu \"ślicznotko\"hahaha :)

A teraz już żegnam ozięble, bo mam ciekawsze plany na noc, a ty wyciągnij kilka stówek to ci jakaś\" Dziunia\" poszepcze do uszka, ewentualnie nasmaruj rączkę wazeliną i pobaw się sam ze sobą...A i mówią, że lewą rączką\"bardziej obco\", więc Zonku do dzieła.

SPOKÓJ ŚWINIA Z MAŁPĄ!

Forum schodzi na psy :-)) a raczej na koty i ich darcie.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Jak 20-tą i więcej to różaniec a jak mniejszą to wibrator

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org