Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
syf na forum |
Może ktoś się by tym zajoł . Nierozumiem czemu ludzie wogule piszą takie tematy bez sęsu np . ile kosztyje masło orzechowe z biedronki :| niewiem czy to z nudy czy są tacy głupi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: syf na forum |
z nudy:)/ wiem cos o tym :) pozdrawiam
|
|
daktyl - z tym masłem orzechowym to nie jest tak do końca jak myślisz. ;) Ale naprawdę administrator chyba umarł. Największą wioskę robią: - cycq - loko Niech admin ich usunie za chamskie wypowiedzi i będzie spokój. W przeciwnym wypadku niedługo wszyscy forumowicze przejdą na e.lomza.pl
|
|
Ptysiu80 choc jedna osoba zrozumiala to co chcialem wyrazic;] dziekuje;] pozdrawiam
|
|
czasami tez nie potrzebne tematy sa tygryska...admin powinen taki posty kasowac -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
teraz jest era tygryska i prawdomuwnego. no admin napewno nie zajmie sie tym bo to za duzo roboty :)) powinni moze dac jakies forum z tej 4lomza na phpbb albo cos.
|
|
popieram 100%albo ten temat jak zapić psa?? to już psychopstwo
|
|
zapic bueheh to co, przenosimy sie na forum.elomza.pl ?
|
|
powoli...powoli...
|
|
buhehehhe downy
|
|
ptysiu wioske to ty masz tam u siebie na tej obsranej bawelnie... zajmij sie ksiazkami dzieciaku bo ci sie krzywda stanie
|
|
prawda jest taka ze na zadnym z uczeszczanych przeze mnie forum nie ma takiego syfu i off topu, wstyd jak nic, ktos tu wogole pilnuje porzadku??
|
|
cycq co chcesz od Ptysia80??? tonie jest ten sam ptysiek co Adam z Bawełny.
|
|
Może dla ciebie daktyl nie jest ważna cena masła orzechowego, ale dla innech ma to duże znaczenie.
|
|
tyku je bie mnie czy to ten czy to akurat nie ten ale i tak kawal z j eba z niego i wyrwie kiedys w pape §§§!!!!!
|
|
To co cycq, może chcesz się dzisiaj gdzieś ustawić na solówkę ? Będziesz miał doskonałą okazję powiedzieć mi to w twarz. Czekam na odpowiedź.
|
|
cycq po co taką napinke robisz na Ptysiu80 i tak byś się z nim nieustawił solówe i tak sranie w banie . Szkoda że tamtego niema pysia bo jego inteligętne odpowiedzi mie zawsze śmieszyły .
|
|
ptysiu a może chcesz pysiora połnąc co??
|
|
loko właśnie takie osoby jak ty śmiecają te forum
|
|
masz racje daktyl:) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
popieram...wiem zrobilem post, ktory wywolal wiele kontrowersji...przynajmniej cos jest by popisac... :)
|
|
ptysiu zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz !!! daktyl napinki to slowo mi nie znane i nielubiane bo napinac potrafi sie kazdy buc buahahaha a wracajac do ptysia, jak juz loko napisal, mozesz mi polknac pysiora i to na stojaka, chyba ze ci krzeselko skladane przyniesc :)))) do ksiazek dzieciaku :)
|
|
re |
Pamiętaj, że i tak prędzej czy później cię rozkminimy i namierzymy. Nawet na necie nie jesteś anonimowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |