Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik serwis samochodowy |
Witam poszukuje dobrego mechanika lub serwisu w Łomży który zajmuje się naprawą układu hamulcowego kogo możecie polecić solidnie i w rozsądnej cenie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik serwis samochodowy |
na wylocie z lomzy nowogrodzka po lewej stronie masz zaklad mechaniczy mozesz tam sprobowac
|
|
Pamietaj tylko żeby nie kupowac części na Makowej w Łomży bo zostaniesz oszukany jak ja...zaplacisz za drogie części a w pudelko znajdziesz tania podrobkę...
|
|
Auto Serwis Pryma obok BP (dawny POM)
|
|
Jeziorko 90 B Dobry zakład polecam .
|
|
Auto Serwis Pryma obok BP też nie polecam DOBRE CWANIAKI
|
|
Zdecydowanie pan Krzysiek Dłużniewo 5 robi solidnie, każdemu polecę z czystym sumieniem
|
|
Zdecydowanie Auto Naprawa Raczkowski i Syn przy Woj. Polskiego, za Fadomem. Jadąc od centrum skręca się od razu w lewo za Orlenem. Przede wszystkim pełna kultura, uczciwi, kompetentni, nie ma tam żadnych uczniaków - jest tylko syn i ojciec, więc nawet jak coś pójdzie nie tak, to nie ma wymówek, przerzucania odpowiedzialności. Ale co ja mówię - ja jeszcze do Nich nie miałem żadnych pretensji.
|
|
czemu pryma to cwaniaki ?
|
|
nowogrodzka 272 jed tam na pryme to s c z y j cielym poranym moczem jutro dzis
|
|
Jak wjeżdżasz od Alei Legionów na prawo w Piłsudskiego, mijasz tory i od razu za torami skręcasz w prawo, jedziesz do końca i tam jest mechanik bardzo dobry, nie zdziera z ludzi i nie wciska kitu, a zna się na rzeczy. Jeśli chcesz jakieś części to Ci od razu zamówi, doradzi. Zawsze mi doradza części takie żeby były dobre, a mój portfel, żeby nie opróżnił się zbyt szybko. A po drugie jeśli chcesz wymienić olej u niego, mówisz tylko jaki, oni sami zamówią i wleją i filtr zamówią wymienią a wymiana oleju wtedy gratis tylko płacisz za olej i filtr. Myślę, że to niezła oferta loopback91
|
|
polecam serwis iveco na szosie do mężenina, są w miarę solidni w rozsądnej cenie
|
|
Boguski Andrzej na Jarnuty mechanik samochodowy Rybnik - wiem, ze solidny, bo jemu powieżam auto, ale hamulcowego ukladu nigdy mi nie naprawiam więc nie wiem w 100% jak z tym sobie radzi
|
|
a kto lepszy i tańsze ceny ma pryma czy bosch??
|
|
...wracając do mechaników dość skomplikowane zabiegi mnie czekają: -wymiana oleju w skrzyni biegów - najlepiej z płukaniem (coś rzęzi - auto długo stało) -diagnoza i naprawa niewracającego sprzęgła (bo coś rzęzi - może to wina sprzęgła) -sprawdzenie całego zawieszenia, gumki, gumeczki, wahacze, drążki itp -geometria kół (kilka stopnie w lewo ściąga) -elektryka, napięcia, bezpieczniki itp. Biorąc pod uwagę to co wypisałem, jakiego mechanika polecacie, ma być rzetelnie, uczciwie i z możliwością poprawy niedociągnięć po naprawie. Osobiście biorę pod uwagę serwis na Marynarskiej albo \"Pana Henia\" za okruszkiem. Polecacie kogoś lepszego??
|
|
...dodam tylko do postu wyżej, że auto jest z grupy FIATA :)
|
|
...nikt, nic? Nawet żaden warsztat się nie zareklamuje?
|
|
ja mam za duzo roboty : )
|
|
Pełno jest dobrych warsztatów :) myślę że ciężko żeby któryś zawiódł Ja w mieście u rodziny mam taki sprawdzony https://serwis-samochodowy.szczecin.pl/oferta/czesci-zamienne/
|
|
|
Witam wszystkich, u mnie nie pierwszy raz sprawdził się Auto Serwis Goleniów, to rzeczywiście idealne miejsce by specjaliści oraz wykwalifikowany fachowcy mogli się zająć naszym autem. Jeżeli go jeszcze nie znacie, to najzwyczajniej w świecie polecam. W stosunku do dźwięku można przyjąć postawę obronną. Ale cisza to zero, to pustka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |