Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ortoptystka |
Czy na terenie Łomży przyjmuje Ortoptysta ? Jeśli tak to proszę o kontakt. Z góry dziękuje za odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ortoptystka |
Ja byłam z synem u ortoptystki w Białymstoku. Przypuszczam, że w Łomży ciężko będzie znaleźć. Ja nie słyszałam o ortoptyście w Łomży, może w szpitalu?
|
|
Słyszałam o ortoptystce w Białymstoku na ul.Lipowej ale miałam nadzieje ze moze coś znajdę w Łomży. A mogę prosić o namiary do tej specjalistki z której pani skorzystała, czy jest godna polecenia?
|
|
Kiedyś była w szpitalu poradnia ortoptyczna, ok 4 lat temu...
|
|
Dziękuje za pomoc.
|
|
Kasiu - ja byłam nie konkretnie tylko u ortoptystki, ale na prywatnej wizycie u dr Bakunowicz-Łazarczyk (jest zdaje się ordynatorem okulistyki dziecięcej w DSK) i tam syn miał badanie ortoptyczne (robiła to inna pani, ortoptystka). Nazwisko tej Pani ortoptystki to Alicja Pronobis, taka starsza kobieta. Czy jest dobra nie wiem, nie mam porównania. Panią dr Łazarczyk mogę polecić, wykryła wady, których łomżyńscy okuliści (w liczbie 3) nie wykryli. Namiary do dr Łazarczyk: https://plus.google.com/106285104973342972634/about?gl=pl&hl=pl
|
|
Nie polecam ortoptystki w szpitalu w Łomży badanie znacznie różniło się z tym w Białymstoku a i wynik tego badania był zupełnie inny. Polecam Białystok zez u mojego syna został wyleczony w dsk a z wadą dużą jeszcze walczymy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |