poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwester 2014/2015

Witam,

Jakie są wasze opinie po sylwestrze, chodzi o sale weselne w Łomży i okolicach Łomży. Nie ukrywam, ze zależy mi o opinie takich sal:

- Łapińscy w Kupiskach,
- Eliot w Rutkach,
- Anielskie Wzgórze w Kupiskach,
oraz Dwór Rogiński w Zabielach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwester 2014/2015

Książkę piszesz?

bylo byc i bys wiedzial ,opinie to sobie zbieraj w swoim srodowisku na swoj debilizm

Chcesz zobaczyć debila to wstań od komputera i spójrz w lustro, osoby nie mające nic do powiedzenia proszę o nie udzielanie się...

Czy w Łomży nie ma normalnych ludzi, które maja coś do powiedzenia na konkretny temat ?

Zawsze znajdzie się stado baranów, które udzielają się żeby kogoś zmieszać z błotem ?

a i dla twojej wiadomości bawiłem się świetnie w sylwestra, a ty zapewne spędziłeś noc przed komputerem ?

no life...

urzekla mnie twoja historia cwoku z 7-miu bolesci.

Remez, sorry ale nie ma tu chyba normalnych ludzi, jesli chcesz normalna odpowiedz to zle trafiles. Zawsze znajdzie sie jakis troll, ktory mimo ze na temat nic nie powie, to i tak napisze, zeby pocisnac, to juz dawno zauwazylam. Wiec lepiej popytaj znajomych bo tu widzisz poziom dyskusji. Nie ma ze \"blabla nie masz racji bo costam\" tylko \"ty debilu ty idioto\" itp itd. Wiem, ze nie na twoj temat, ale mysle ze powinienes zaoszczedzic sobie klopotu wyczekiwania na (chociazby) normalna odpowiedz bo tu jej nie uzyskasz.

bawil sie dobrze to po co mu opinie o innych jak taki ciekawy to niech zadzwoni do tych lokali i sie zapyta ile mieli gosci i co serwowali Autor: krw ty tez taki jak te z rynku ?

forum, moj drogi, to wlasnie miejsce do wymieniania sie takimi informacjami, jesli ich nie posiadasz nie piszesz, bo takie gowniarskie teksty o debilach itp nic do dyskusji nie wnosza wiec po co? dowartosciowac sie bo komus pojechales? moze czlowiek planuje wesele w tych miejscach i chce dowiedziec sie jak wieksze imprezy wygladaja? wiadomo, ze organizator nie powie \"sorry ziom, bylo ch*jowo\", wlasnie dlatego niektorzy pytaja i ipinie ludzi ktorzy w danych miejscach byli. wiec nie wiem po co od razu wyzwiska musza byc

Rem[E]: domyślam się, że oczekujesz opinii o tych salach w aspekcie wynajęcia jej w późniejszym terminie na uroczystość weselną. Wydaje mi się, że powinieneś zapytać raczej osoby wynajmujące te sale do takich zamiarów. Sylwester, to specyficzna impreza i na tej podstawie nie otrzymasz wiarygodnej odpowiedzi na Twoje zapytanie. Wesele to wszak inna impreza, dania także są przygotowywane w innej formie. Popytaj nowożeńców, a nie uczestników typowego Sylwestra.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org